More

  Premier League: 4 rekorder på 90 minutter

  Totalt 30 scoringer i helgens Premier League-runde, og hele åtte av dem kom altså i den siste av kampene. Newcastle ledet 3-0 til pause på besøk hos Sheffield United, før det etter hvilen raknet totalt for hjemmelaget i stålbyen. Det endte med rekorder som tok Newcastle til øvre halvdel, mens Sheffield United nå er tabelljumbo.

  Verste, noensinne

  Sheffield United ble stiftet i 1889, og har siden da spilt 4988 ligakamper. Aldri har de tapt med større margin enn på Bramall Lane søndag kveld. Og det kunne altså endt enda verre. Newcastle holdt lekestue, og Callum Wilson var av dem som lett kunne endt opp med hat trick. Det var imidlertid ingen hat trick involvert, faktisk heller ingen tomålsscorere. Åtte ulike målscorere i en og samme kamp har faktisk ikke skjedd noen gang tidligere i Premier League-sammenheng.

  Les også: Son reddet Tottenham

  Lyn Gordon

  Premier League: Anthony Gordon
  Bb. Anthony Gordon Holdt Lekestue På Kant

  Det er kamp om å få spille venstrekant i Newcastle denne sesongen, men utmerkede alternativer i både Harvey Barnes og Anthony Gordon. Førstnevnte fikk plassen fra start søndag kveld, men den tidligere Leicester-vingen skadet seg og forsvant av banen etter drøyt ti minutter. Gordon ble kastet inn, og den tidligere Everton-vingen endte opp som banens aller beste spiller. Sheffield United-forsvaret var aldri i nærheten av å kunne matche 22-åringen fart, triks eller teknikk. Gordon endte opp med både scoring og assist, men viktigst var kaoset han skapte med alle sine løp inn i feltet.

  Kieran Trippier ble uansett beste poengplukker, med tre målgivende pasninger i løpet av den drøye timen han var på banen.

  Premier League-rekorder

  Premier League_ Bruno Guimaraes
  Premier League-Rekord: Bruno Guimaraes Var Én Av Åtte Målscorere

  Sheffield Uniteds største nederlag noensinne, og åtte ulike målscorere for første gang i en Premier League-kamp. Dette var imidlertid bare to av totalt fire rekorder som ble slått søndag kveld. Newcastle to med god margin sin største borteseier i Premier League-historien. Den tidligere rekorden ble satt forrige sesong, i 5-1-seieren på besøk hos West Ham. I tillegg var dette Eddie Howes største seier som Premier League-manager. Howe vant 8-0 med Bournemouth i 2014, men denne storseieren ble tatt da The Cherries sikret seg opprykk fra The Championship.

  Heckingbottom har fortsatt tro

  Premier League
  Premier League: Tøff Kveld For Hjemmefansen På Bramall Lane

  Sheffield United tapte fire av sesongens fem første kamper, men ingen av dem med mer enn ett mål. 0-8-tapet gjør at The Blades endte søndagens som tabelljumbo, men Blades-boss Paul Heckingbottom har fortsatt troen på at det vil snu.

  -Det er vanskelig å se noe positivt i denne kampen. Deler av det som ble vist er faktisk helt uakseptabelt, men stortapet vil ikke ha innvirkning på sesongen. Det var ikke flere poeng på spill her enn i andre kamper, sa en slukøret Sheffield United-manager til engelsk presse etter kamp.

  Heckingbottom ble forrige uke spekulert i å skulle bli byttet ut med Chris Wilder, men disse ryktene ble snart dementert. Lokal presse i stålbyen mener også å vite at dagens manager fortsatt har tillit, også etter rekordnederlaget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen