More

  Premier League: 4 på revansjejakt

  Det endte med hjemmeseier i lørdagens begge storoppgjør i Premier League, da Tottenham slo Manchester United i hovedstaden, før den regjerende mesteren tok tre poeng mot Newcastle i den himmelblå delen av Manchester. Liverpool snudde til seier hjemme mot Bournemouth, mens oppgjøret mellom erkerivalene Fulham og Brentford på Craven Cottage endte med klar borteseier til The Bees. Brighton klatret til topps på tabellen, etter råsterk 4-1-seier på besøk hos Wolves.

  Søndag er det fire revansjelystne Premier League-lag som skal i aksjon. Aston Villa og Everton røk begge på tap i sesongpremieren, mens West Ham og Chelsea begge måtte nøye seg med ett poeng. Nå gis alle fire ny mulighet, og det er Villa og Chelsea som er oddsfavorittene.

  Premier League:
  Aston Villa – Everton
  Villa Park
  Søndag 15.00

  Odds fra Norsk Tipping: 1,75, 3,65, 4,50

  Villa røk på 1-5-tap på St. James’ Park, og det kunne fort blitt en enda tyngre kveld. Emiliano Martinez var tross alt svært som unngikk rødt kort etter sin spinnville skovtur. Tyrone Mings forsvant ut med alvorlig skade og blir ikke å se på banen igjen med det første. Emi Buendia, , Alex Moreno, Leander Dendoncker, Bertrand Traore  og Jacob Ramsey er også skadet, og Emery trenger forsterkninger før vinduet slamrer. Fire siste mot Everton er vunnet, og på hjemmebane avsluttet Villa forrige sesong med syv strake seirer.  

  Premier League: Matty Cash
  Nest Best: Premier League-Premieren Ble En Nedtur For Matty Cash Og Aston Villa

  The Toffees var klart best i lørdagens hjemmekamp mot Villa, men igjen sliter man med å få ballen over streken. Vant avslutningsstatistikken 19-9, men uten tellende resultat. Jack Harrison er hentet på lån ut sesongen, men Leeds-vingen sliter med en hofteskade og er fortsatt ikke debut-klar. Ingen av de siste åtte mot Villa er vunnet. Unngikk tap i seks av forrige sesongs siste syv bortekamper. Dwight McNeil, Seamus Coleman og Dele Alli er ute, men Dominic Calvert-Lewin kan bli å se i startoppstillingen.


  Premier League:
  West Ham – Chelsea
  London Stadium
  Søndag 17.30

  Odds fra Norsk Tipping: 3,45, 3,50, 2,05

  Jarrod Bowen scoret et drømmemål og sikret West Ham poeng mot Bournemouth i Premier League-åpningen. David Moyes akter å bruke Bowen som spiss frem til en ny angriper er på plass, men liten tvil om at det trengs snarlige forsterkninger på London Stadium. Det bebudede kjøpet av Harry Maguire gikk imidlertid i vasken. Bare Newcastle og Liverpool har tatt full pott på West Hams hjemmebane i 2023, og The Hammers har scoret mål i samtlige hjemmekamper siden 0-2-tapet mot Brentford i desember. Edson Alvarez og James Ward-Prowse står begge klare til å debutere etter overgangene fra henholdsvis Ajax og Southampton. Moyes kan plukke sin ellever fra skadefri stall.

  Premier League: Said Benrahma
  Endelig Hjemme: Said Benrahma Og West Ham Har Scoret I Alle Hjemmekamper I Premier League I 2023

  Chelsea slapp med skrekken da Mo Salahs 2-0-scoring ble annullert for hårfin offside, og slo deretter hardt tilbake. Var langt bedre enn Liverpool etter pause, og burde utnyttet muligheten til å ta tre poeng. I stedet står The Blues med usle én seier fra sine siste 13 Premier League-kamper. Nå er Moises Caicedo og Romeo Lavia på plass, men Michael Olise takket nei for heller å signere ny langtidskontrakt med Palace. 1-1 på London Stadium forrige sesong. Reece James er ny mann på skadelista. På behandlingsrommet finnes også spillere som Trevoh Chalobah, Benoit Badiashile, Wesley Fofana, Armando Broja, Christopher Nkunku og Marcus Bettinelli.

  Få analyser, odds og tips i Tipsbladet hver fredag morgen. Bestill et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis. Det kan lønne seg! Nye abonnenter får naturligvis også umiddelbar tilgang til over 300 sider om den engelske sesongen. Alle 92 klubber gis behørig omtale.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen