More

  Pompey pumper inn spillere  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Dette ble sommeren der signeringene aldri tok slutt på Fratton Park. Nye Pompey skal nå være med i toppen av League One.  

  John Mousinho har tydeligvis gjort et godt inntrykk i sin første halve sesong i Portsmouth. Mannen som blåste alle andre managerkandidater av banen da Cowley-brødrene fikk sparken midtveis i sesongen har satt seg tydelige mål i sin managerdebut. Pompey skal opp og frem.  

  -Vi kaster ikke bort tiden 

  Pompey-Sjefen Fra Sin Spillerkarriere
  Portsmouths Nye Manager Fra Sin Tid Som Kaptein Og Leder Hos Oxford United

  Allerede før oppkjøringen var i gang hadde Portsmouth sikret seg fem sterkt ønskede spillere til klubben. Og for deres manager var dette resultat av fem måneder med kartlegging og planlegging.  

  -Vi kaster ikke bort tiden på spillere som kanskje kan bli aktuelle en dag. Vi har nå sikret oss førstevalgene og det uten å måtte vente til langt ut i oppkjøringen vår. Med så mange nye spillere trenger vi å fase dem inn tidlig, svarte Mousinho da de første fem var på plass.  

  Fem er blitt til tolv og foruten Ryan Schofield og Abu Kamara som ankom i slutten av juli var alle på plass senest en måned før seriestart, noe som har gitt nye Pompey de nødvendige ukene på treningsfeltet og på treningsleir sammen. Tre nye angrepsspillere skal hjelpe fjorårets toppscorer Colby Bishop med å løfte scoringsformen til både han og laget – som i fjor var skuffende lav.  

  Anthony Scully og Gavin Whyte får i oppgave med å fore de sultne angriperne, og med stor erfaring fra spill i The Championship senest i vår er det høye forventinger som stilles til de tidligere Wigan og Cardiff-spillerne. En av dem har attpåtil spilt med sin nye manager.  

  -Whyte blir den første signeringen som jeg faktisk har spilt med. Vår tid i Oxford United var glimrende og jeg er helt sikker på at han blir en spiller som får fansen til å reise seg i ekstase. Og selv om ikke alle de nye spillerne på Fratton Park vil gi fansen gåsehud, så er tråden likevel soleklar. Dette er spillere som forsterker og som begeistrer.  

  Det som kan vippe de jevne kampene  

  Bare Lincoln –med sine 20 – spilte flere uavgjort enn Pompey sine 19. Det er en trend laget fra sørkysten må snu om opprykk skal oppnås. Portsmouths sportsdirektør tok sjansen på Mousinho og tok i sommer skikkelig sats ved å gi sin manager alt det han ønsket seg. Sammen med de allerede glimrende spillerne i Tom Lowery, Conor Ogilvie, Colby Bishop og Paddy Lane – som får sitt store gjennombrudd i år – har trenerteamet nå fått alt de trenger for å ta klubben ut av League One. En retur til The Championship etter syv år borte er noe et fullstappet Fratton Park nå både krever og fortjener. 

  De har fått de som kan vippe jevne kampene til sin favør. Nå har de 46 kamper på seg til å gjennomføre operasjon opp.  

  Det som uansett er sikkert er at John Portsmouth Football Club Westwood vil ringe i bjella si både i medgang og motgang denne sesongen også. Og forhåpentligvis har han lært seg alle de nye navnene før sesongen ringes i gang på lørdag.  

  Pompey tippes høyt

  Se hvor høyt de tippes i vårt tabelltips

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen