More

  Plymouth sparker den perfekte manager

  Så feil kan man alle ta. Plymouth-manageren Ian Foster var ikke perfekt og er nå heldigvis ferdig i Devon-klubben

  Vi kalte det den perfekte manager da Ian Foster ble bekreftet som Steven Schumachers erstatter for bare tre måneder siden. Den suksessrike manageren forlot klubben til fordel for Stoke og Plymouth handlet raskt ved å hente inn Foster som var kjent for talentutvikling og offensiv fotball. Det skjedde aldri.

  Tidlig så man at det ikke var full match mellom Foster og spillerne. Fansen vendte ryggen mot Foster etter bare en måned i klubben og selv spillere har virket til å være kraftig lei den nye manageren. Etter en ok start med seier var det likevel få som trodde det skulle bli så ille som dette.

  Plymouth mot nedrykk

  For etter gårsdagens 0-1 hjemme mot Bristol City var dette deres femte strake tap på Home Park og deres femte strake kamp hjemme uten en scoring. Dette er en totalforvandling fra laget som ble ansett som et av ligaens sterkeste hjemmelag frem til managerbytte. Den offensive fotballen de viste er borte og i går ble strikken tøyd så langt man kan. Dermed ble det med 14 kamper for det ulykksalige forholdet mellom Plymouth og Foster. Han kan skilte med hele åtte tap.

  Nå ligger de bare et poeng over nedrykksstreken og dermed er de i fare for å rykke ned til League One bare et år etter at de vant på nivå tre i en sesong de plukket hele 101 poeng.

  Laget blir ledet av Neil Dewsnip ut sesongen. Fotballdirektøren ledet også laget i fire kamper i desember før Foster kom inn. Den første av de seks gjenstående kampene er borte mot jumbolaget Rotherham. Der må det tre poeng til.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen