More

  Plymouth henter den perfekte manager

  Plymouth har gjort mye rett de siste årene, og nå virker det som om erstatteren til Steven Schumacher også er et rett valg.

  Plymouth Argyle er en veldreven klubb for øyeblikket. Simon Hallett styrer skuta med stødig og fornuftig hånd, med en solid tråd i alt som blir gjort. Da de for andre gang på to år mistet sin manager til en Championship-klubb måtte man igjen ta et viktig valg. Og det valget falt på Ian Foster.

  Steven Schumacher ledet laget til deres første opprykk til Championship på 13 år, og nå skal Foster holde klubben på nivå to. Laget ligger på 18 plass og har fortsatt en vei å gå før den nye kontrakten kan sikres. Hjemmeformen på Home Park har vært enestående, og fotballen som har blitt spilt har tidvis vært fengende. Anført av Ryan Hardie, Morgan Whittaker og Bali Mumba har deres nye manager mye spennende å velge mellom.

  -Den perfekte kandidat for Plymouth

  Det var ordene Hallett brukte da Foster i dag ble bekreftet. 47-åringen som den siste tiden har vært assistent for Steven Gerrard i et land vi ikke skal nevne med navn har tidligere vunnet EM-gull med England sitt u19-lag. Hans fokus på talentutvikling og offensiv fotball var akkurat det Plymouth håpte skulle bli videreført.

  Den tidligere akademispilleren for Liverpool hadde en beskjeden karriere med opphold i blant annet Hereford, Barrow og Chester før han som manager ledet irske Dundalk til Europa League. Videre har han vært trener i klubber som Coventry og Portsmouth i tillegg til assistent under Phil Neville for det engelske kvinnelandslaget og sist u-lagene til England.

  Han er allerede på plass når Plymouth jakter avansement i FA-cupen med hjemmekamp mot Sutton lørdag ettermiddag. Og trolig vil Plymouth-fansen få mer å glede seg over i tiden som kommer. Om dette skulle vise seg å være den perfekte kandidat.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen