More

  PL gjennom 30 år – det beste, dårligste og rareste kjøpet i sesongen 14/15

  Chelsea endte opp som ligavinnere denne sesongen, åtte suverene poeng foran Manchester City. Arsenal tok steget opp på tredjeplass denne sesongen, mens Manchester United-fansen kunne glede seg over fjerdeplass. Denne sesongen var det imidlertid en Crystal Palace-stjerne som stakk av med overgangsprisen.
  SUKSESSEN: WILFRIED ZAHA
  Fra Man Utd til Crystal Palace for £3 millioner
  Zaha vendte hjem til Selhurst Park etter et mislykket opphold i Man Utd. Overgangsprisen var derfor bare vekslepenger sammenlignet med hva Palace fikk for kantspilleren to år tidligere, og resten er historie. Wilfried Zaha har vært klubbens desidert beste og viktigste spiller siden hjemkomsten i 2015 og frem til den dag i dag. Londonerne har på bemerkelsesverdig vis klart å beholde ivorianeren alle disse årene, og 29-åringen har i 61 mål og 40 assists på 263 ligakamper for Palace.

  FLOPPEN: ÁNGEL DI MARIA
  Fra Real Madrid til Man Utd for £59,7 millioner
  United burde luktet lunta da Ángel di Maria uttrykte at han helst ikke ville dra til Manchester, men det hindret ikke Ed Woodward å få stjernespilleren til Old Trafford. Argentineren startet forrykende, men etter at hjemmet hans ble ranet, mistet di Maria all interesse for å bli værende på Old Trafford. Ble i United bare én sesong og solgt videre til PSG etter tre mål på 27 ligakamper for de røde djevlene. Mario Balotelli (Liverpool) og Eliaquim Mangala (Man City) hadde også los på denne utakknemlige prisen.

  KURIOSITETEN: BOJAN KRKIC
  Fra Barcelona til Stoke for £1,5 millioner
  Det er langt fra Barcelona til Stoke-on-Trent, og det var særdeles godt gjort av the Potters å overbevise Bojan Krkic å forlate solfylte Camp Nou til fordel for forblåste Britannia Stadium. Med angriperens historie i Barcelona, ble han en umiddelbar kulthelt blant Stoke-fansen, og gjorde seg heller ikke fullstendg bort. Han noterte seg for 14 fulltreffere på 53 ligakamper for pottemakerne, før han etter flere låneopphold omsider forlot klubben på free transfer til Montreal i 2019.

  Fem foregående sesonger:13/14-sesongen12/13-sesongen11/12-sesongen10/11-sesongen09/10-sesongen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen