More

  Svaret vil alltid være Pelly Ruddock Mpanzu

  Svaret på quizspørsmålet vil alltid være Pelly Ruddock Mpanzu. Han er den første spilleren som går fra non-league til Premier League med en og samme klubb.

  Luton Town melder i dag at midtbanespilleren Pelly Ruddock Mpanzu har signert ny kontrakt med klubben, og dermed går han inn i sin ellevte sesong på Kenilworth Road. 29-åringen var selvskreven for manager Rob Edwards inn mot et liv på øverste nivå.

  -Pellys historie er spesiell. Han har vært enorm gjennom alle sine år her, og det er en selvfølge at han skal få muligheten i Premier League. Han har kjempet hardt for det, sa Edwards da kontrakten var signert.

  Historisk prestasjon

  Ingen kunne forutse eventyret som ventet da 19 år gamle Mpanzu debuterte for Luton Town i desember 2013 i oppgjøret mot Alfreton på nivå fem. Nå – et tiår senere – ser han på seg selv som selve møblementet i gangene rundt Kenilworth Road, og gjør seg klar for en sesong blant alle de store stjernene i Premier League.

  Det føles som om jeg kan legge opp. Det føles som jeg har rundet fotball, fortalte Mpanzu etter at opprykket var i boks i mai.

  Overraskende er det også, for etter opprykket fra League Two i 2018 fortalte spilleren selv at han var overrasket over at han fortsatt var i klubben. Forskjellen på de 1270 tilskuerne i hans første kamp for Luton og de 84 432 tilskuerne i hans foreløpige siste kamp vitner om en enorm reise. Med over 360 kamper for The Hatters er han en viktig brikke i klubben og får enorm med respekt fra alle som snakker om han.

  De fleste klubber som rykker oppover i divisjonssystemet bytter gjerne ut store deler av stallen, men Mpanzu har tatt alle utfordringer som har kommet og utviklet seg sammen med laget fra nivå til nivå. Mye av grunnen er også hans syn på livet.

  Pelly Ruddock Mpanzu har svaret

  Pelly Ruddock Mpanzu Har Feiret Mang Et Opprykk Med Luton. Her Da Opprykket Fra League One Var Klart.
  Pelly Ruddock Mpanzu Har Feiret Mang Et Opprykk Med Luton. Her Da Opprykket Fra League One Var Klart.

  En lek, en fest, og ingenting å være redd for.

  Du må nyte livet for man vet aldri hva som venter. Gjør jobben du må og når noen trenger oppmuntring så er jeg der.

  Og denne holdningen kan komme godt med for Luton Town når lag som Manchester City og Liverpool venter fra høsten av. Når spillerne blir nervøse og redde for hvordan dette skal gå.

  Det er da Pelly Ruddock Mpanzu kommer rolig inn på midtbanen for å fortelle alle at dette går bra.

  Bare nyt det. Vi er i Premier League for pokker.

  Les også: Luton Town – Nykommerne i Premier League

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen