More

  Pedro Martins ny oddsfavoritt

  Wolverhampton Wanderers har tapt sine siste tre kamper med total målscore 0-8, og tre dager før bunnoppgjøret mot Nottingham Forest er man uten manager.

  Bruno Lage ble sparket etter 0-2-tapet mot West Ham, og midlertidig manager Steve Davis ble gitt tøff oppgave da han skulle lede laget borte mot Chelsea. Det endte med oppskriftsmessig 0-3-tap på Stamford Bridge, men før møtet med Nottingham Forest var klubben antatt å ha ny manager på plass.

  Pedro Martins Ny Oddsfavoritt Wolves Scaled
  Venter På Godt Nytt: Wolves-Fansen Har Ikke Hatt Mye Å Glede Seg Over Denne Sesongen

  Den planen virker å gå i vasken.

  Styreformann Jeff Shi fløy i helgen til Spania med godt håp om å kunne signere kontrakt med tidligere Sevilla-manager Julen Lopetegui, men vendte hjem til England med uforrettet sak. 56-årige Lopetegui innrømmet at han var interessert i jobben, men valgte til slutt å takke nei grunnet en syk far som han ikke ville forlate.

  Førstevalget glapp, og da gjenstår å se hvilket alternativ Wolves-ledelsen lander på.

  Pedro Martins, som har vunnet tre strake ligatitler med Olympiakos, er oddsfavoritt. Martins har takket for seg i Olympiakos, og 52-åringen har siden da takket nei til managerjobb i Hull.

  Pedro Martins Ny Oddsfavoritt Wolves Tweet
  Nja, Skeptisk: Wolves-Fansen Er Ikke Spesielt Positive Til Ryktene Om Martins

  Sporting Lisboa-manager Ruben Amorim, tidligere Marseille-manager Andre Villas-Boas, Bo Svensson (Mainz), Leicester-boss Brendan Rodgers og Sean Dyche er av andre kandidater som nevnes.

  Wolves får til lørdagens bunnoppgjør mot Forest tilbake Ruben Neves fra suspensjon, men Nathan Collins soner fortsatt. Pedro Neto og spissduoen Raul Jimenez/Sasa Kalajdzic er fortsatt skadet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen