More

  Palace – Arsenal 0-1: Ødegaard matchvinner

  Det ble levert fartsfylt og underholdende fotball mellom hovedstadsnaboene Crystal Palace og Arsenal på Selhurst Park i kveld.

  Hjemmelaget åpnet best, og presset tidlig Arsenal på defensiven. Hodgsons utvalgte sliter imidlertid fortsatt med både med å skape de voldsomme målsjansene, og da også med å score mål. Som mot Sheffield United forrige helg, da de vant skuddstatistikken 24-8 (og 12-1 i avslutninger på mål), men endte opp med Odsonne Édouard som enestemålscorer. Den scoringen holdt uansett til tre poeng, tre flere enn i kveld.

  Les også: 110.000.- innspilt i helgen

  Ødegaard matchvinner

  Matchvinner: Martin Ødegaard Og Arsenal Var Under Hardt Press, Men Nordmannen Ble Uansett Mathvinner
  Matchvinner: Martin Ødegaard Og Arsenal Var Under Hardt Press, Men Nordmannen Ble Uansett Mathvinner

  Arsenal var i hardt vær på tampen av forrige helgs hjemmekamp mot Nottingham Forest, men dro seieren i land. Akkurat som i kveld. Og det var Martin Ødegaard som ble feiret som matchvinner. Eddie Nketiah, som også traff stolpen, ble lagt ned i feltet og gitt straffe. Straffesparket var soleklart, «sperretrekk» eller ei. Og nordmannen gjorde ingen feil. Kaldt og rolig sendte drammenseren Palace-keeper Sam Johnstone én vei, og ballen hardt og godt plassert andre veien.

  Mystisk utvisning

  Håpløs Avgjørelse: Takehiro Tomiyasu Ble Utvist, Uten Forståelig Grunn
  Håpløs Avgjørelse: Takehiro Tomiyasu Ble Utvist, Uten Forståelig Grunn

  Arsenal ble satt under hardt press de siste 20 minuttene, og da grunnet rødt kort til Arsenal-back Takehiro Tomiyasu. Et ekstremt billig rødt kort. Venstrebacken fikk sitt første gule kort etter timen spilt, og et andre gule kort etter å ha stoppet Jordan Ayew på kant. Reprisene viste at japaneren knapt berørte Palace-spilleren, men ved gule kort kan beklageligvis ikke VAR tre inn i aksjon. Tomiyasu skulle aldri vært utvist.

  Tømmes for venstrebacker

  Artetas menn holdt uansett unna, til tre nye poeng. Forrige helgs skade på Jurrien Timber og dagens røde kort til erstatteren gjør at det tynnes ut i rekken av erstattere på venstrebacken.

  Arteta har også alternativer fremover på banen, og noen må snart sjekke om Trossard har stjålet sjefens lommebok. At Kai Havertz prioriteres er vrient å forstå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen