More

  Pål André Helland til Ranheim

  Den tidligere RBK-profilen blir en del av Kåre Ingebrigtsens trenerteam i Ranheim.

  Det ble en nokså skuffende sesong i OBOS-ligaen for Ranheim. Med Kåre Ingebrigtsen som ny trener før sesongstart, var håpet på EXTRA Arena at man skulle klare å kjempe om opprykk, og det lovet også godt innledningsvis. Samtlige tre første kamper, men så ble alt så mye verre for Ingebrigtsens mannskap. Sesongen endte på åttendeplass og fire poeng bak kvalik.

  Ranheim
  Pål André Helland, Her Før Cupfinalen I Mai, Blir En Del Av Ranheims Trenerteam.

  Tre nye inn

  Klubben har imidlertid ikke brukt de første dagene av sesongslutten på latsiden og slikke sårene. I stedet har Ranheim i dag presentert en rekke forsterkninger i trenerteamet. Christian Eggen Rismark er Ingebrigtsens nye assistenttrener, men Ranheim har også fått med seg en av de største profilene i norsk fotball på 2010-tallet med seg på laget. Tidligere Rosenborg-spiller Pål André Helland har takket ja til å bli toppspillerutvikler, der han skal jobbe med individuell oppfølging av de yngste spillerne på A-laget, og får også en rolle i klubbens akademi.

  Ranheim
  Kåre Ingebrigtsen Har Fått Inn En Rekke Nye Fjes I Støtteapparatet.

  Nå kan du prøve et abonnement på Tipsbladet for fem kroner i fire uker!

  Optimistisk Ingebrigtsen

  Og sist, men ikke minst, ble også Michael Karlsen presentert som Ranheims sportskoordinator, med hovedansvar på speiding og spillerlogistikk. Ingebrigtsen er godt fornøyd med de nyankomne.

  – For meg blir dette veldig bra. Jeg får med meg tre karer som sparker meg i ræva og som fyller på med energi. Dette er unge karer med masse energi og entusiasme som brenner for å bidra til å utvikle klubben. Jeg er veldig optimistisk og sikker på at dette blir veldig bra, sier Kåre Ingebrigtsen til klubbens hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen