More

  Oxford United skal endelig ta steget  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Nesten-ulykken i den katastrofale 2022/23-sesongen er et tilbakelagt kapittel. Nå skinner solen i Oxford.  

  Samtidig som Oxford United la bak seg en forferdelig sesong, kunne Oxford City juble for opprykk til National League i deres historiske triumf. Denne sesongen er det storebror som ønsker å oppnå de samme jubelscenene – og i år kan de faktisk klare det.  

  Karl Robinson er historie. De poengløse kampene er historie. Og nå håper Oxford United at historien om laget som aldri klarer å gjennomføre en normal og stabil sesong også er historie. For det er ikke til å stikke under en stol at man aldri har vist hva man får med Oxford United. Strålende sesongstart har blitt erstattet med forferdelig sesongavslutning og visa versa. De åtte sesongene i League One har alltid blitt ødelagt av noe. Og forrige sesong var det verre enn noen gang i det som få runder før slutt så ut til å ende med nedrykk.  

  -Blåst av banen i den perfekte kamp 

  Tre måneder senere har troppen blitt totalforvandlet av Liam Mannings krevende spillestil. Ballbesittende og offensiv fotball som på en god dag kan få de beste ut av sitt gode skall. Seieren over Swansea i tredje siste treningskamp ble fulgt opp av generalprøven mot QPR i en kamp Oxford United ikke stoppet før det stod 5-0 på tavlen.  

  -Vi ble blåst av banen. Vekslingene, tempoet, løpene. Vi var ikke i nærheten, sa QPR-boss Gareth Ainsworth etter deres pinlige kamp.  

  Men dette var ikke overraskende på Liam Manning og hans tropp. Signeringene Ruben Rodrigues og Mark Harris har gjennom sommeren vist en telepatisk evne fra første dag – og som utspilte seg i perfeksjon i deler av treningskampen mot QPR. I tillegg har klubben hentet Josh McEachran som gjennom sin tid i Milton Keynes under Manning har visst nøyaktig hva som kreves av han, og som vil sammen med Cameron Brannagan stå for en glimrende duo på den sentrale midtbanen.  

  Og som om det ikke var nok ble det også debutmål for stopper Jordan Thorniley og unggutten på lån fra Everton, Stanley Mills. Den perfekte kamp spilt på den perfekte måten – akkurat som Oxford Uniteds nye manager ønsker.  

  Hvor tipper vi Oxford United på tabellen?

  Stjerneskuddet blomstrer også hos Oxford United  

  Tyler Goodhrem. Merk dere navnet. 19-åringen er ønsket av mange, men vil fortsette utviklingen i klubben han allerede har tilbragt fem år av sine liv i. Den offensive midtbanespilleren vil med sin fart og teknikk gjøre livet surt for flere enn QPR-spillerne som fikk se en unggutt i full blomstring, og som virker til å elske spillestilen som nye Oxford United går for under Manning.  

  Dette blir en sesong der flere vil oppdage Oxford United. Og Tyler Goodhrem med flere. Men først må de legge bak seg den skuffende sesongstarten.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen