More

  Opprykket er i boks for Leyton Orient

  Oppsummering av kveldens runde i League Two der Leyton Orient rotet det skikkelig til for seg selv, men feiring ble det.

  Resultat

  • Carlisle 2-2 Stockport
  • Crawley 0-0 Colchester
  • Gillingham 2-0 Leyton Orient
  • Grimsby 1-0 Barrow
  • Harrogate 3-0 Walsall
  • Newport 1-2 Mansfield
  • Rochdale 2-2 Tranmere
  • Salford 2-0 Hartlepool
  • Stevenage 1-0 Doncaster
  • Sutton 1-2 Northampton
  • Swindon 1-0 Bradford

  Direkte opprykk

  Leyton Orient trengte bare et poeng eller andre resultater med seg for å sikre opprykket på matematisk vis. Da passet det særs dårlig at Omar Beckles pådro seg rødt kort og Alex MacDonald satte det påfølgende frisparket i mål for Gillingham etter bare 15 minutter. Cheye Alexander økte til 2-0 med kvarteret igjen å spille, men hvem bryr seg om det i kveld? Leyton Orient fikk resultatene med seg og kunne juble for opprykk til League One etter en fantastisk sesong av Richie Wellens mannskap.

  Kampen om de to andre direkte opprykksplassene ble litt tydeligere etter kveldens runde. Carlisle og Stockport delte poengene etter en forrykende fotballkamp som endte 2-2 etter et sent utlikningsmål av County-innbytter Conor Lemonheigh-Evans. Bradford, som vi skrøt så uhemmet av sist, gikk på en kjempesmell og tapte 0-1 borte mot fortapte Swindon. Dermed er det plutselig lang vei opp for de tre lagene. Northampton og Stevenage gjorde nemlig jobben og vant sine dueller i dag og dermed har de plutselig fått en solid luke som nå kan bli vanskelig å tette.

  Play off

  Duellen mellom Mansfield og Salford lever videre. Begge lag sikret seg tre poeng og det er uten tvil Mansfield som har størst grunn til å være fornøyde med deres seier borte mot Newport, en antatt tøff bortekamp. Salford gjorde jobben mot Hartlepool og Matt Smith var tilbake på scoringslisten etter helgens famøse kamp mot Colchester. Begge lag står dermed fortsatt på 69 poeng, men Mansfield har en kamp til gode og har alt i egne hender med tre runder igjen.

  Nedrykksstriden

  Rochdale kunne med tap hjemme mot Tranmere være sikret nedrykk i kveld. Det var derfor helt typisk at keeper Richard O’Donnell rotet ballen mellom beina og dermed gav de nedrykkstruede en forferdelig start på matchen. Med 0-2 etter timen så det stygt ut for Rochdale, men en sen opphenting sørget i det minste for 2-2 og ett poeng. Hartlepool sitt 0-2 tap for Salford betød at Crawley kunne sikre seg enda større luke ned til laget på nedrykksplass, men de klarte bare 0-0 hjemme mot Colchester og rotet bort en stor matchball. Nå venter Hartlepool – Crawley til helgen og bare tre poeng skiller de to lagene før oppgjøret. For Rochdale er ikke nedrykket spikret, men ett poeng i dag var to for lite til at det skal være det minste håp om nok en sesong i ligasystemet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen