More

  Ole Selnæs vender tilbake til Rosenborg

  Ole Selnæs er tilbake i Rosenborg – snaut åtte år etter han forlot Lerkendal.

  Ole Selnæs tilbake i Rosenborg

  Da Ole Selnæs forlot Rosenborg i januar 2016, regnet de fleste med at han ville være en bauta på landslaget det neste tiåret. Midtbanedirigenten gjorde akkurat som han ville i Eliteserien, og det overbeviste St. Etienne til å bla opp i underkant av 50 millioner kroner for ham.

  LES OGSÅ: Stabæk og Lars Bohinen – en uunngåelig skilsmisse

  29-åringen fikk så tre og et halvt år og atskillige millioner på bok i kinesiske Schenzhen, før han tilbrakte forrige sesong i Zürich. Denne sommeren har Ole Selnæs vært uten kontrakt, og nå kommer han enda nærmere hjem, nærmere bestemt, helt hjem. I dag ble det nemlig klart at midtbanespilleren har skrevet under på en fireårskontrakt, og siden Selnæs stod uten kontrakt, er han klarert for spill, til tross for at det norske overgangsvinduet stengte sist torsdag.

  Ole Selnæs
  Ole Selnæs Er Tilbake I Rosenborg – Snaut Åtte År Etter Han Forlot Lerkendal.

  Vil ta RBK tilbake til toppen

  Han kommer tilbake til en trønderklubb i langt dårligere forfatning enn han forlot. Rosenborg er helt nede på niendeplass etter 21 serierunder, med hele 17 poeng opp til tabelltopp. Den avstanden er en del av motivasjonen til at Selnæs vender tilbake til Lerkendal.

  – Det har ikke alltid vært like artig å være Rosenborg-supporter de siste årene. Det er en del av motivasjonen å være med og snu en trend og ta Rosenborg tilbake til toppen. Rosenborg har alltid vært en mulighet for meg. Nå passet det bra på flere måter: Jeg hadde kontrakt som gikk ut, og jeg hadde lyst til å være en del av prosjektet. Det er vanskelig å peke på én faktor, men det klaffet godt på mange måter, sier Selnæs til rbkweb.com.

  29-åringen melder at han har trent godt, til tross for at han ikke har hatt et lag siden i sommer, og dermed er Ole Selnæs trolig klar for spill allerede i neste serierunde, når Rosenborg skal møte serieleder Bodø/Glimt, hjemme på Lerkendal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen