More

  OL – dag for dag: Krysser fingrene for norske kvartfinaler

  Norge har ingen vektløfter kvalifisert for 109 kilo +-klassen, men her blir det stor underholdningsverdi. Når verdens sterkeste mann skal kåres, blir det saftige brøl og enorme følelser. Og bare for å ha nevnt det; verdensrekordene i tyngste vektklasse er utrolige 216 kilo (rykk), 263 kilo (støt) og 473 (sammenlagt). De kan slås denne dagen.
  For alle som husker golf-turneringen i OL for fem år tilbake, så er det å håpe på norsk treffsikkerhet med golfkølla. Midt i andre runde i Rio-OL ledet nemlig norske Marianne Skarpnord (35) turneringen. Hun er Norges høyest rangerte golfspiller, er profesjonell med tolv turneringsseire og deltar sammen med Tonje Daffinrud (29), også profesjonell og fast på European Ladies Tour.
  Håndballjentene skal muligens spille kvartfinale denne natta og det samme skal sandvolleyballgutta Mol/Sørum gjøre.
  På morgenkvisten står seilefinaler på OL-programmet. De norske deltakerne er Line Flem Høst (25), Hermann Tomasgaard (27), Anders Pedersen (29), Helene Næss (30)/Marie Rønningen (27), Nicholas Fadler Matinsen (27)/Martine Steller Mortensen (26) og har alle finalemuligheter i japansk farvann.
  Ved åtte-tiden skal Anne Vilde Tuxen (23) i gang på stupebrettet fra 10-meteren.
  Geir Gulliksen blir 62 år i januar, men er Still Going Strong i sprangridning og kvalifiserte seg til Tokyo-OL, blant annet på bekostning av datteren Victoria (29). Klokken 12 er det pappa Geir som har muligheter for finaleridning.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen