More

  ..og så dro alle sammen hjem igjen?

  Som kjent leder alle veier til Roma. Men en vei gir også mulighet til å reise i to retninger, og i sommer har to av de tre største stjernene i Serie A benyttet anledning og kjørt helt til England og Premier League.
  Da CR7 ble hentet til Juventus, slo jeg fast at det var et tydelig signal på at man mente alvor. Romelu Lukaku var også kanskje Inters aller viktigste spiller de to sesongene han herjet rundt i Serie A. Sistnevntes 47 ligamål på 72 kamper er et ubestridelig bevis i Lukakus tilfelle, og det portugisiske fenomenet forlot Italia med spinnville 81 mål på 98 ligakamper, eller omtrent like mange som han scoret på dobbelt så mange kamper i Manchester United fra 2003 til 2009.
  Ingen flukt
  Det faktum at disse to superstjernene har forlatt Serie A kan likevel ikke brukes til å hevde at italiensk klubbfotball tappes for sine beste spillere. Jada, keepergiganten Gianluigi Donnarumma lot seg også lokke av dollardopede PSG, og noen spillere til har sagt Arrividerci og tatt flyet vekk.
  Serie A har gjennom flere år vist seg som en stadig mer underholdende liga, og om noen forsøker å fortelle deg at italienske lag er defensive og kjedelige, så forteller det bare én ting; de har ikke den ringeste anelse om hva de snakker om!
  Jevnere enn på lenge
  Serie A er morsommere enn noen gang, og etter Cristianos exit er det også duket for den jevneste Scudettokampen på fryktelig lenge. Jada, jeg tippet Juventus som seriemester, men uten Ronaldo, og med kun Moise Kean som ny spiss inn i troppen? Avhengige av Morata og Dybala på topp, to spillere jeg digger, men leverer noen av dem 20 ligamål på en sesong da? Det ville jeg ikke satt penger på.
  Serie A kan fort bli mer uforutsigbar når de to største klubbene har mistet sine sikreste målscorerkort. Inter har imidlertid erstattet sin belgiske gigant med en bosnisk kraftkar og en argentinsk tekniker, og har plutselig fire klassespisser. Jeg trodde egentlig på en nedtur for Inter, men når Juventus setter selvskudd på denne måten, ja, da kan jamen Nerazzurri hevde at de har styrket sin posisjon kontra hovedkonkurrenten.
  Og så har Milan vist såpass gode takter til å begynne med her at vi ikke skal utelukke dem heller i en tittelkamp.
  Det går mot en herlig fortsettelse på denne sesongen, folkens!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen