More

  Og der var alle 92 i gang

  Vi måtte vente helt til fjerde oktober, men nå kan vi si det. Samtlige lag i ligasystemet har fått sin etterlengtede seier. Etter Coventry sin seier på lørdag og Leicester sin 4-0 seier over Nottingham Forest i går lå Hartlepool alene på listen over lag som enda ikke hadde vunne en seriekamp denne sesongen. Men vi har sett tegn til bedring, og i dag kunne de endelig slippe jubelen løs på Victoria Park.

  Oppgjøret mot Doncaster startet bra for Hartlepool og deres nye manager Keith Curle da storscoreren Josh Umerah sendte innlegget fra Clarke Oduor i mål. Mange tenkte nok sitt da Doncaster utlignet med tjue minutter igjen på klokken. Men fem minutt før full tid fant David Ferguson rom bak Doncaster-forsvaret og Wes McDonald var sikker som banken alene med keeper. 2-1 og lettelsen var et faktum. Seieren gjør også at Hartlepool klatret over nedrykksstreken og opp på 20.plass på tabellen med sine ni poeng på sesongens første tolv kamper. Men viktigst av alt, en 20 kampers lang seierstørke er endelig over.

  Så får de heller leve med at de var det siste laget i ligasystemet som tok seieren hjem. De kan uansett menge seg med Leicester, Coventry og Burton/Morecambe som alle var sist ute i sine respektive ligaer.

  Resultatene i de resterende kampene i League Two i kveld:

  • Stevenage 3-0 Sutton
  • Swindon 1-0 Newport
  • Walsall 1-0 Northampton

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen