More

  Oddstips: To engelske på tampen

  Fullt kjør denne lørdagen med storkamper rundt om i hele Europa. Oddsmessig er det imidlertid i de lavere divisjonene i England jeg har funnet de kampene som frister meg mest til en innsats.

  Vi starter i League One der Barnsley står med tre strake seirer. Skulle det bli ny seier i ettermiddag har man tatt flere ligaseirer denne høsten enn man klarte totalt forrige sesong! Ingen skadeproblemer i troppen. Exeter har slitt på bortebane og står med kun en seier på de fem siste på fremmed gress. Timothee Dieng, Sam Stubbs, Kyle Taylor og Cheick Diabate står over med skader i dag. H-en synes godt betalt til 2,35 i odds hos Unibet

  Spill to fant jeg i League Two og er av det mer spekulative slaget. Stevenage står med åtte strake hjemmeseirer denne sesongen og har ikke sluppet inn mål i de fem siste. Den rekken må naturligvis ta slutt en gang og i ettermiddag kommer Swindon på besøk. Gjestene er ubeseiret på de fem siste bortekampene og jeg synes dette er noe mer åpent enn oddsen tilsier. B-en fås til 4,75 i odds hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen