More

  Oddstips: Marítimo – Casa Pia

  Det er kamper i Premier League, LaLiga og Serie A denne mandagen, men jeg tar turen til Portugal for å finne mitt tips. Maritimo har hatt en helt grusom start på sesongen med syv strake tap. Det passet dermed godt å få en landslagspause etter 0-5-smellen mot Benfica sist. I kveld rapporteres det at trener João Henriques vil legge om til en 4-3-3-formasjon. Zainadine Júnior og Matheus Costa mangler igjen i forsvaret, men Stefano Beltrame er i alle fall friskmeldt og ventes tilbake fra start.

  Helt omvendt for nyopprykkede Casa Pia som har fått en strålende start med fire seirer på syv kamper. Det eneste tapet kom hjemme mot Benfica og man har imponert med en pottetett defensiv. João Nunes er usikker til kveldens oppgjør, ellers ingen problemer i troppen.

  Tips:

  Før sesongstart ville dette vært en kamp der de fleste holdt Maritimo som naturlig favoritt på hjemmebane. Starten på sesongen har naturligvis endret på det, men når vi får hele 3,25 i odds hos H-en hos Unibet så blir det likevel vårt valg i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen