More

  Oddstips: Målfest på Marienlyst

  Vi tror det blir målfest på Marienlyst når Strømsgodset og Rosenborg skal gjøre opp om poengene.

  Molde innledet helgens serierunde i går med strålende 5-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08. I kveld er det duket for nesten full runde, og her rettes søkelyset mot Drammen, og oppgjøret mellom Strømsgodset og Rosenborg.

  Strømsgodset

  Strømsgodset ga Brann ordentlig kamp i Bergen, men tapte likevel 0-1. Drammenserne har vært i feiende fin form før det, og vant fire strake før tapet på Brann Stadion. Godset har vunnet tre av de fire siste på Marienlyst, og klinte til med sesongbeste i forrige hjemmekamp, med 5-2 mot Sarpsborg 08. Denne uken ble det også klart at midtbanespilleren Tobias Gulliksen selges til Bodø/Glimt, så dette blir 20-åringens aller siste kamp på Marienlyst, såfremt han rister av seg fotskaden sin i tide.

  Målfest På Marienlyst.
  Tobias Gulliksen Forbereder Seg Til Sin Siste Hjemmekamp På Marienlyst.
  Les mer fra Tipsbladet

  Rosenborg

  Et etterlengtet steg i riktig retning for Svein Maalen og Rosenborg, da RBK-sjefen kunne innkassere sin første trepoenger for trønderne i 2-1-seieren mot Tromsø sist. En jevnspilt kamp så Ulrik Yttergård Jenssen sette inn den matchvinnende scoringen på overtid, som følgelig utløste vill jubel på RBK-benken. Det er imidlertid langt frem for Maalen, og jobben må fortsette her. 

  Målfest På Marienlyst
  André Hansen Vokter Buret For Rosenborg, I Alle Fall Frem Til Sesongslutt.

  Skader og suspensjoner

  Lars Vilsvik, Tobias Gulliksen, Herman Stengel og Jostein Ekeland er alle usikre for drammenserne. Rosenborg må unnvære Markus Henriksen, Jonathan Augustinsson og trolig Isak Thorvaldsson. Santeri Väänänen trøbler med en smell.

  Oddstipset: Målfest på Marienlyst

  Det ble et ordentlig målkalas i Strømsgodsets forrige hjemmekamp, da de slo Sarpsborg 08 5-2. Samtidig har det blitt scoret over 2,5 mål i seks av Rosenborgs syv siste kamper. Da tror vi det ender med målfest på Marienlyst, og prøver en slant på over 3,5 mål i Drammen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen