More

  Oddstips: Elche – Real Betis

  Fredagsball fra La Liga.

  • Elche – Real Betis
  • Fredag kl. 21:00 (TV2 Sport Premium)
  • Estádio Manuel Martínez, Elche

  Den 23. La Liga-runden åpner med tabelljumbo Elches hjemmemøte med Real Betis. Vertene har vunnet bare én eneste kamp hittil denne sesongen, og den kom for tre uker siden da de høyst overraskende slo Villarreal 3-1. Siden har det vært tilbake til gamle synder med 0-4 og 0-1 mot Real Madrid og Espanyol. Forrige helgs tap mot Espanyol var imidlertid av det uheldige slaget, all den tid de var det førende laget og baklengsmålet kom to minutter på overtid.

  Elche sliter imidlertid med flere viktige forfall, ikke minst toppscorer Pere Milla. 30-åringen har scoret seks ligamål for tabelljumboen denne sesongen, men mister kveldens oppgjør med skade.

  Real Betis jakter Champions League-billett, og har med seg to strake seirer inn mot denne. Likevel har de fire poeng til Atlético Madrid på fjerdeplass, som skal ut i beintøft Derbi Madrileño lørdag kveld. De siste ukene har gått med på å slå bunnlagene Almería og Real Valladolid, men ikke altfor overbevisende 3-2 og 2-1. Betis risikerer også å være uten sin toppscorer denne helgen, Borja Iglesias, som står med ni fulltreffere i ligaen.

  Skader

  Pere Milla, Álex Collado, José Ángel Carmona, Jony Álamo og John Donald Chetauya er alle uaktuelle for Elche. Real Betis stiller uten Guido Rodríguez, Sergio Canales, Edgar Rodríguez, Rui Silva og Juan Crúz. Borja Iglesias er usikker.

  Tipset

  • B
  • Odds: 1,92 hos Norsk Tipping

  Real Betis blir storfavoritter i denne, og nesten to ganger innsatsen er mer enn godt nok betalt til å sette et spill.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen