More

  OBOS-ligaen: 2 oddstips til helgens runde

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Oddstips i OBOS-ligaen er krevende idrett, men nytt treff fra våre forslag forrige runde.

  Så fikk vi omsider litt action i OBOS-ligaen etter en usedvanlig målfattig innledning i den nest øverste divisjonen. Forrige runde så hele seks av åtte oppgjør ende med over 2,5 mål, og fire av disse endte med sågar over 3,5. En av dem som ikke endte med over 2,5, ga imidlertid gevinst på vårt spillforslag. Vi tippet at Moss kom til å slå formsvake Sandnes Ulf, og selv om mossingene ventet til det gjenstod fem minutter av ordinær tid med å avgjøre oppgjøret i sin favør. 1-0-seieren ga overskudd med 2,20 i odds. Nye tak tas denne helgen. 

  Sørgelig i Sandnes

  Som i Eliteserien, spilles helgens OBOS-runde fredag og lørdag, i stedet for lørdag og søndag. Det skyldes selvsagt tirsdagens 16. mai-runde, og den vil bli fyldig omtalt både i tirsdagens magasin, samt på våre nettsider. 

  Apropos Sandnes Ulf, så virker Bjarne Berntsens mannskap å være i hardt vær. Sandnesingene har vunnet bare én kamp denne sesongen, og tapet mot Moss var deres andre strake og femte på rappen uten seier. Triumfen mot Skeid i ligapremieren forblir deres eneste seier i år, men Berntsen påstår hardnakket at klubben er kapable til å ta seg ut av krisen. Om den høyst etterlengtede og nødvendige oppturen kommer mot Kristiansund, gjenstår imidlertid å se. KBK har, etter en trøblete innledning, tatt seg kraftig sammen. Christian Michelsens lag åpnet sesongen med to tap, men har siden radet opp fire strake seirer. 

  Venter stadig på sesongens første

  Nordmøringene blir ganske klare favoritter på Øster Hus Arena i fredagens oppgjør som innleder helgens OBOS-runde – såpass klare at vi forsøker ligatoeren som helgens favoritt. 1,82 ganger innsatsen på borteseier i Sandnes er godkjent odds i våre øyne. 

  Som vanlig er det tett og jevnt i OBOS-ligaen. Sesongen er kan hende bare seks ligarunder gammel, men vi noterer oss likevel at det skiller kun fire poeng mellom Mjøndalen på 14. plass og Start på 5. plass. Bak Mjøndalen finner vi Åsane og KFUM Oslo, som er de eneste lagene i OBOS-ligaen uten å ha vunnet én eneste kamp så langt i år, men det er langt fra sent å redde sesongen. Begge lag har nemlig tapt bare to kamper hver, og har hengt atskillig bedre med enn resultatene tilsier. Åsane gikk frekt og freidig opp i 2-0 borte mot ligaleder Ranheim forrige runde, men en minikollaps sørget for at det til slutt ble 2-3-tap i Ranheim. 

  Tror på Ranheim

  Bergensernes vrede ble dermed trøndernes glede. Ranheim reiste seg igjen etter to strake uten seier, og Norsk Tipping har faktisk plassert Ranheim som underdoger på oddsen når de skal til Raufoss lørdag ettermiddag. Vertene åpnet sesongen strålende, men med bare ett poeng på de to siste, har de havnet utenfor kvalikbildet. Og i forrige rundes bortetap mot Sogndal, skapte Jørgen Wålemarks mannskap forsvinnende lite, annet enn Håkon Hammers drømmescoring fra nesten 30 meter.

  Helgens oddstips

  Christian Michelsens Kristiansund Blir Favoritt I Helgens Oddstips.
  Christian Michelsen Kan Glise Bredt Etter Fire Strake Seirer For Kristiansund.

  Favoritten:

  Sandnes Ulf – Kristiansund
  TIPS
  B til 1,82 i odds hos Norsk Tipping

  Luringen:

  Raufoss – Ranheim
  TIPS
  B til 2,60 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen