More

  Nylands keeperplass i fare

  Ny manager i Sevilla kan ta fra Ørjan Nyland sin plass mellom stengene.

  Nylands keeperplass i fare

  To dager har gått siden Ørjan Nylands tidligere manager i Sevilla, José Luis Mendilibar, fikk sparken. 62-åringen ble fjernet fra trenerstolen på Ramón Sánchez Pizjuán, til tross for at han så sent som for noen måneder siden reddet klubben fra nedrykk i La Liga og ledet dem til triumf i Europa League.

  LES OGSÅ: Avgjørende landslagsuke

  Denne sesongen har Mendilibar imidlertid ikke klart å bygge videre på suksessen. Sevilla er helt nede på 14. plass etter åtte kamper, og har klart å vinne kun to matcher i La Liga. I Champions League har det gått et ørlite knepp bedre med 1-1 og 2-2 mot Lens og PSV. Det er den tidligere Uruguay-treneren Diego Alonso som har tatt over Los Nervionenses. Den tidligere landslagssjefen trakk seg fra jobben da han ikke klarte å lede Uruguay til utslagsrundene i VM, og har siden gått arbeidsledig.

  – Jeg har fått tips

  Nyland
  Diego Alonso Er Ørjan Nylands Nye Sjef I Sevilla.

  Ansettelsen av Diego Alonso, kan også by på dårlige nyheter for den norske landslagskeeperen Ørjan Nyland. Sevillas burvokter vil ta plass mellom stengene for Norge i de kommende kampene mot Kypros og Spania, men så gjenstår det å se om vil fortsette å få sjansen i Sevilla. Det var nemlig nylig avsatte Mendilibar som ga Nyland sjansen for Sevilla, etter Marko Dmitrovics alt annet enn tillitsvekkende opptredener mellom stengene tidlig i sesongen. Nyland derimot, har fremstått som et langt sikrere kort, men det behøver ikke bety all verden for Diego Alonso, som kommer til å la den nye troppen hans stille med blanke ark.

  – Det bor muligheter i dette laget som er kapable til å utvikle mange aspekter av spillet, som å dominere og presse. Jeg har mine ideer om dette laget og hva jeg har sett fra dem. Jeg har fått noen tips fra den forrige treneren om hva som fungerte og ikke. Man kan ikke kaste alt over bord, fordi det er allerede noen svært nyttige ting på plass her, sier Diego Alonso i sitt første intervju med sin nye klubb.

  Ståle Solbakken har blitt møtt med kritikk tidligere, for å ha Ørjan Nyland som Norges førstekeeper, til tross for at han i flere sesonger har måttet spille annenfiolin i sine respektive klubber. Nå gjenstår det å se om nordmannen fortsetter å få tillit i mål av sin nye trener på klubblaget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen