More

  Nye minuspoeng til Everton

  Reglene for Profit and sustainability (PSR) tillater klubber å tape £105 millioner over tre år, og en uavhengig kommisjon fant at Everton brøt denne regelen med £16.6 millioner for perioden til 2022-23. Klubben fikk en 10-poengs-straff redusert til seks etter anke i februar, for perioden til 2021-22.

  Merseysiderne faller etter det siste poengtrekket til 16. plass, og er nå to poeng over nedrykksstreken. Everton, som har plukket fire poeng fra siste seks mulige, melder umiddelbart at de vil anke avgjørelsen.

  Dominic Calvert-Lewin, Everton
  Fortsatt Håp: Dominic Calvert-Lewin Har Funnet Scoringsformen, Og Det Er Fortsatt Håp Om Å Berge Plassen I Premier League

  Ba om fem

  I sin skriftlige begrunnelse sa den uavhengige kommisjonen at Premier League hadde bedt om å straffe klubben med fem minuspoeng. Kommisjonen bestemte at enhver overtredelse av PSR rettferdiggjør en tre-poengs reduksjon, med ytterligere to poeng fordi Evertons brudd på £16.6 millioner – 15.8% over den tillatte grensen på £105 millioner – ble ansett som betydelig. Imidlertid aksepterte kommisjonen Evertons argumenter for lindring med hensyn til at klubben allerede har blitt trukket seks poeng denne sesongen, mens de også har samarbeidet etter å ha innrømmet skyld.

  Everton nå, Leicester neste

  The Championship
  Minuspoeng I Vente: Leicester Kan Slå Følge Med Everton Og Forest, Men Først Skal Det Kjempes Om Retur Til Premier League

  Nottingham Forest er den andre Premier League-klubben som har blitt siktet for brudd på PSR denne sesongen, og skogvokterne ble trukket fire poeng i mars. Også denne straffen har blitt anket. Championship-klubben Leicester har også blitt siktet av Premier League for angivelig brudd på økonomireglene i løpet av de siste tre sesongene i den øverste ligaen. The Foxes topper Championship-tabellen, men vil med stor sikkerhet bli møtt med minuspoeng om de sikrer seg opprykk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen