More

  Everton: 10 minuspoeng

  Everton er ilagt tidenes strengeste straff mot en Premier League-klubb. Det står klart etter at The Toffees i dag ble ilagt 10 minuspoeng for brudd på Premier Leagues økonomiregler. Helt spesifikt hvilke regler som er brutt er fortsatt ikke offentliggjort, men EFC har over flere år gått med større tap enn hva som i utgangspunktet tillates.

  Merseyside-klubben leverte forrige regnskapsår et tap på £44,7 millioner, og totalen over tre år skal da være over den tillate grensen på £105 millioner. Byggingen av nytt stadion, og hvordan denne regnskapsføres skal også være en del av problemet.

  Everton har på sine hjemmesider umiddelbart varslet at de vil anke dommen.

  Sjokkert Everton-ledelse

  -Vi er både sjokkert og skuffet over straffen, og klubben har allerede varslet at straffeutmålingen vil bli anket. Klubben vil samtidig med stor interesse følge avgjørelser som tas i forbindelse med andre klubbers brudd på regnskapslovene, heter det på Evertons hjemmeside i dag.

  Premier League: Sean Dyche, Everton
  Arg: Sean Dyche Er Ikke Kjent For Å Spare På Konfekten, Og Har Ganske Sikkert Ett Og Annet Å Si Om Dommen

  De ti minuspoengene gjør at Calvert-Lewin & Co nå står med totalt 4 poeng, og The Toffees har dermed bare Burnley bak seg på tabellen.

  City på vent

  Manchester City er som kjent tiltalt for smått fantastiske 115 brudd på Premier League-reglene, mens også Chelsea har pågående saker med Premier League. Sakene er flere og mer omfattende, men det er likevel vanskelig å forstå at disse storklubbene fortsatt skal få ture frem samtidig som Everton umiddelbart straffes.

  Ufrivillig rekord

  Everton er bare tredje klubb i Premier League-historien som er ilagt poengstraff. Middlesbrough og Portsmouth har opplevd samme skjebne, men 10 poeng er rekord i Premier League-sammenheng.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen