More

  Ny nedtur for Kewell

  Harry Kewell har vunnet Champions League med Liverpool, og har ved flere anledninger blitt kåret til Australias beste fotballspiller gjennom alle tider. Som manager har ikke 42-åringen vært like vellykket.
  Etter helgens målløse League Two-kamp mot nestjumbo Southend fikk Kewell beskjed om å rydde kontoret på Boundary Park. Fasiten fra oppholdet i Oldham viser 17 seirer og 18 tap fra 41 kamper i sjefsstolen. 
  Den negative statistikken føyer seg inn i rekken av svake resultater fra Kewells managerkarriere. Debuten med Crawley ga 18 seirer og 27 tap, mens det i Notts County ble notert bare tre seirer fra 14 kamper.
  -Jeg visste da jeg takket ja til jobben at jeg ikke ville ha penger til rådighet, og at heller ikke tiden var på min side. Jeg følte uansett at vi hadde vist fremgang, og jeg er stolt av hva både spillere og trenere har levert, sa den tidligere storspilleren til engelsk presse etter å ha blitt fjernet fra managerjobben i helgen.
  Keith Curle er ny mann ved roret, og Oldhams åttende manager siden eierskiftet i 2018.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen