More

  Premier League-tips, runde 2

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det dukes for sesongens andre PL-runde, og første kamp har avspark på City Ground allerede i kveld. Vi traff med begge spillforslag i første spilleomgang, og håper på nye gevinster i Premier League-tips, runde 2.

  Premier League-Tips: Alexander Isak
  Premier League-Tips: Alexander Isak Og Newcastle Innfridde Mot Villa

  Forrige helg ble innsatsen plassert på H i Newcastle-Aston Villa, og spillet var aldri i fare. Newcastle vant 5-1, og innfridde til 1,75 i odds fra Norsk Tipping. Vi satte også vår lit til at det for syvende gang på rad skulle ende uavgjort mellom Chelsea og Liverpool, og også dette spillet føk som kjent inn, til 3,60 i odds.

  Skogvokterne først ut

  Nottingham Forest og nyopprykkede Sheffield United røk begge på tap i sesongpremieren, og har siktet innstilt på revansj når de i kveld tjuvstarter den andre runden. Forest plukket 30 av sine totalt 38 poeng hjemme på City Ground forrige sesong, og det er hjemme foran egne fans kontrakten skal sikres også denne gang. Tapte, men skapte flust med problemer for Arsenal i London forrige helg.

  Premier League,-Tips Sheffield United
  Premier League-Tips: Sheffield United Er Tilbake, Men Tippees Å Få Det Tøft I Pl-Returen

  Sheffield United var nest best i det aller meste, da det endte med fortjent hjemmetap mot Crystal Palace. The Blades har solgt to av sine beste spillere, og det vil ta tid å spille nykommerne varme. Laget fra stålbyen er heller ikke helt ferdige med handelen.

  Chelsea må levere

  Chelsea holder lekestue i overgangsvinduet, og må nå snart også begynne å levere på gressteppet. Vi har for lengst mistet oversikten over hvor mye penger som er brukt på spillere siden eierskiftet på Stamford Bridge, men viktigere er uroen som følger når så mange spillere forsvinner inn- og ut av klubben på så kort tid. Sesongdebuterte forrige helg mot en annen av forrige sesongs store skuffelser, og selvfølgelig endte det uavgjort mot Liverpool.

  Premier League: Axel Disasi
  Premier League-Tips: Axel Disasi Scoret, Men Chelsea Spilte Naturligvis Uavgjort Mot Liverpool. Som Alltid.

  Chelsea ble nær overrumplet av Liverpools særs offensive oppstilling, men etter at Mo Salahs 2-0-scoring ble annullert for hårfin offside var det bare Chelsea. Begge lag skapte flust med målsjanser, men i banespillet var Chelsea klart best.

  Nå har Reece James forsvunnet ut med skade, men det var uansett tydelige tegn til at Pochettinos menn har atskillig med skyts på lager, og denne helgen kan atter nye forsterkninger debutere. Da skal det være mulig å slå et West Ham-lag som foreløpig ikke har truffet helt med overgangsvinduet, og så langt virker klart svekket fra forrige sesong.

  Nytt storoppgjør i London

  Forrige helgs storoppgjør ble spilt på Stamford Bridge, mens det denne helgen stilles giganter opp mot hverandre både i London og i Manchester. Tottenham viste mye spennende i sin første kamp etter Harry Kanes farvel, og i 2-2-kampen mot Brentford ble det levert nytt bevis for at Tottenham nok også kan produsere scoringer også uten klubblegenden.

  Premier League-Tips; Richarlison
  Premier League-Tips, Runde 2 13

  Fortsatt letes det etter en dugelig erstatter for Kane, men denne helgen får Richarlison atter en mulighet til å bevise at han kan bedre enn hva han så langt har fått vist. Skepsisen er til å ta og føle på. På motsatt halvdel står Manchester United, og etter hva som ble vist på Trafford mandag å dømme, skal Tottenham ha brukbar mulighet til å beholde poeng. Ten Hags ambisiøse utvalgte var langt fra sitt beste i sesongpremieren.

  Clash of cash

  I Manchester er det denne helgen de lyseblå som skal innfri favorittstempel. For favoritter blir de uansett motstand, også når nyrike Newcastle ankommer. Begge klubber har eierskap som egentlig ikke tåler dagens lys, men at de begge har etablert seg i toppen for å bli; det må man nok innse (om man vil eller ei).

  Premier League-Tips, Kevin De Bruyne
  Premier League-Tips: Kevin De Bruyne Vil Bli Savnet

  City vant trippelen forrige sesong, og hentet sesongens første pokal denne uken. Skaden på Kevin de Bruyne kan koste dyrt, men denne stallen vrimler altså av spillere som i alle fall på kort sikt kan ta belgierens rolle. Newcastle er forventet å få det tøft med å ta ytterligere steg i ligaen denne sesongen, da grunnet Champions League-spill man nok fortsatt ikke har stall nok til samtidig å gape over.

  Treff på 2 av 2 spill forrige helg, så gjenstår å se om uttellingen blir like god denne gang.

  Premier League-tips, runde 2

  FAVORITTEN:

  West Ham – Chelsea

  TIPS

  B til 2,00 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Tottenham – Manchester United

  TIPS

  H til 2,80 i odds hos Norsk Tipping

  Helgens kamper i Premier League:

  Premier League-Tips
  Premier League-Tips,: Villa-Fansen Håper På Revansj

  Nottingham Forest – Sheffield United

  Nottingham Forest ble innledningsvis noe nær overkjørt av Arsenal, men skogvokterne valgte aldri å kapitulere. I stedet slo man hardt tilbake, og da Awoniyi og Elanga kom på banen maktet man sågar å sette Arsenal under hardt press. Det endte med 1-2-tap, men prestasjonen var oppløftende. Første hjemmekamp spilles på et nylagt gressteppe.

  Premier League-Tips: Forest Stortrives Hjemme Foran Egne Fans
  Premier League-Tips: Forest Stortrives Hjemme Foran Egne Fans

  Sheffield United virker fortsatt svekket sammenliknet med laget som vant opprykk i mai, men de nylige kjøpene av Tom Davies og Gustavo Hamer er et langt steg i riktig retning. Var nest best i det meste mot Palace, og tapte fortjent. Bare én av siste 13 borte mot Forest er vunnet. 12-4-7 på bortebane forrige sesong.

  Fulham – Brentford

  Tre viktige poeng borte mot Everton, men Fulham var heldige på Goodison forrige helg. Everton sløste voldsomt med sjansene, mens Fulham scoret på den ene av sine bare to avslutninger på mål. Skal helst vinne også denne, da Arsenal og City venter i neste to. Marco Silva frykter han mister både Palhinha og Mitrovic før vinduet stenger.

  Brentford startet sesongen uten duoen Ivan Toney og David Raya, men lyktes likevel å ta poeng mot Tottenham – for tredje gang på rad. Ben Mee var skadet, men Kristoffer Ajer gjorde god jobb i hans fravær. I Toneys fravær tok Bryan Mbeumo og Yoane Wissa ansvar for å score de nødvendige målene.

  Liverpool – Bournemouth

  Jürgen Klopp valgte en offensiv oppstilling i sesongpremieren borte mot Chelsea, og etter et kvarters spill virket taktikken å bære frukter. Hadde ikke Mo Salahs 2-0-scoring blitt annullert for hårfin offside, så kunne det gått veien. I stedet tok Chelsea full kontroll, og londonerne dominerte resten av kampen. Ett tap på 19 hjemmekamper forrige sesong.

  Premier League-Tips
  Premier League-Tips: Bournemouth Fikk Hard Medfart På Anfield Forrige Sesong

  Bournemouth hadde mye ball, men havnet uansett under hjemme mot West Ham. Dominic Solanke reddet uansett poeng med sin utlikning ti minutter før slutt. Laget sto høyt, og under ledelse av Andoni Iraola virker The Cherries å ville bli en mer offensiv utgave av seg selv. Røk 0-9 på Anfield i fjor.

  Wolverhampton – Brighton

  Wolverhampton var åpningsrundens største positive overraskelse, da de gjennom 90 minutter hadde Manchester United på kroken på Old Trafford. Havnet under i målprotokollen, men burde naturligvis vært tildelt straffe på overtid. Alle, med unntak av kampens dommer og VAR, var skjønt enige om at ulvene ble snytt. Røk 0-6 mot Brighton i april.

  Brighton innkasserte oppskriftsmessige tre poeng i sesongpremieren hjemme mot Luton. 4-1-seieren betyr at The Seagulls nå har scoret mål i 28 av sine 29 siste kamper – og i alle sine siste 17. Moises Caicedo er solgt til Chelsea, men Brighton har naturligvis unge og fremadstormende talenter klare til å overta.

  Tottenham – Manchester United

  Et offensivt Tottenham bidro med underholdning, skapte sjanser, scoret mål og fikk med seg poeng fra bortekampen mot Brentford, også uten Harry Kane. Richarlison var imidlertid igjen en stor skuffelse, og Tottenham må så definitivt lete frem en ny spiss som kan ta vare på serveringen fra James Maddison. Sistnevnte bidro med to målgivende i sin Spurs-debut.

  Premier League-Tips
  Premier League-Tips: James Maddison Bidro Med To Målgivende I Sin Spurs-Debut

  Manchester United tok tre poeng, men dette var også alt det positive man fikk med seg fra hjemmekampen mot Wolves. Ulvene var best i det meste, og United var naturligvis griseheldige som unngikk straffe imot på overtid. Er ubeseiret fra sine fire besøk på Tottenhams nye hjemmebane.

  Manchester City – Newcastle

  Haaland scoret to, og trippelvinneren vant som de ville på besøk hos Burnley i ligaåpningen. Onsdag innkasserte man også sesongens første trofé, da Sevilla ble slått i supercupen. Alt er imidlertid ikke bare fryd og gammen i den himmelblå delen av Manchester. Kevin de Bruynes antatt langvarige skadefravær er en tung strek i regningen. 14-0 i målscore fra siste fire hjemme mot Newcastle.

  Alexander Isak strålte da Newcastle sesongåpnet med 5-1-seier hjemme mot Aston Villa. Nå virker man også å få tilslaget på ny venstreback, da overgangssum for Chelseas Lewis Hall er avtalt. Tok poeng i hele 16 av 19 bortekamper forrige sesong.

  Aston Villa – Everton

  Villa røk på 1-5-tap på St. James’ Park, og det kunne fort blitt en enda tyngre kveld. Emiliano Martinez var tross alt svært som unngikk rødt kort etter sin spinnville skovtur. Tyrone Mings, forsvant ut med alvorlig skade, og blir ikke å se på banen igjen med det første. Emi Buendia og Jacob Ramsey er også skadet, og Emery trenger forsterkninger før vinduet slamrer. Fire siste mot Everton er vunnet.

  Premier League-Tips
  Premier League-Tips: Neal Maupay Må Stille Inn Siktet

  The Toffees var klart best i lørdagens hjemmekamp mot Villa, men igjen sliter man med å få ballen over streken. Jack Harrison er hentet på lån ut sesongen, men Leeds-vingen sliter med en hofteskade og er fortsatt ikke debut-klar. Ingen av de siste åtte mot Villa er vunnet.

  West Ham – Chelsea

  Jarrod Bowen scoret et drømmemål og sikret West Ham poeng mot Bournemouth. David Moyes akter å bruke Bowen som spiss frem til en ny angriper er på plass, men liten tvil om at det trengs snarlige forsterkninger på London Stadium. Det bebudede kjøpet av Harry Maguire gikk imidlertid i vasken.

  Premier League-Tips:
  Premier League-Tips: Jarrod Bowen Blir Spissvikar Frem Til Nye Offensive Brikker Er På Plass

  Chelsea slapp med skrekken da Mo Salahs 2-0-scoring ble annullert for hårfin offside, og slo deretter hardt tilbake. Var langt bedre enn Liverpool etter pause, og burde utnyttet muligheten til å ta tre poeng. Nå er Moises Caicedo og Romeo Lavia på plass, men Michael Olise takket nei for heller å signere ny langtidskontrakt med Palace. 1-1 på London Stadium forrige sesong.

  Crystal Palace – Arsenal

  Palace dominerte stort i sesongdebuten borte mot nyopprykkede Sheffield United. Noterte totalt 24 avslutninger, og halvparten av dem gikk på mål. Det ble imidlertid bare én scoring, da Odsonne Édouard ble matchvinner umiddelbart etter pause. Michael Olise var ønsket av Chelsea, men vingløperen gledet Eagles-fansen ved å heller skrive ny fireårskontrakt på Selhurst Park.

  Premier League-Tips: Michael Olise
  Premier League-Tips: Michael Olise Har Signert Ny Fireårskontrakt Med Palace

  Arsenal virket å cruise mot tre enkle poeng hjemme mot Forest, men igjen gjorde man det vanskelig for seg selv. Etter skogvokternes redusering var det med nød og neppe båten bar. David Raya har ankommet fra Brentford, og utfordrer Ramsdale om keeperhanskene.

  *Lutons hjemmekamp mot Burnley er utsatt, grunnet byggearbeider på Kenilworth Road.,

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen