More

  Forest kvitter seg med managerhelten

  Nottingham Forest bekreftet i ettermiddag at Steve Cooper er ferdig i klubben. Og med det er den mest suksessfulle manageren i byen etter 2000 historie.

  Cooper forlater klubben etter at Premier League-klubben tapte fem av deres seks siste kamper for klubben som ligger på 17-plass etter bare en seier på deres 13 siste kamper. Med den dårlige formkurven og bare fem poeng ned til Luton under streken kom panikken og avgjørelsen alle i Nottingham fryktet.

  På Nottingham Forests hjemmeside er det bare lovord om den nå sparkede manageren.

  Tok Forest opp fra den mørkeste dal

  Da Steve Cooper gjorde sitt inntog i den verdenskjente byen lå Nottingham Forest desidert sist i Championship og det som var den 13 sesongen i Championship, etter en kort tur ned i League One også. De hadde også gått 10 strake sesonger uten en topp seks plassering og med flesteparten av sesongene på nedre halvdel. Forvandlingen var av den ekstreme sorten med Coopers inntog og før sesongen var omme hadde Nottingham Forest rykket opp til Premier League gjennom play off. Utenkelig i september 2021.

  En ekstrem sommer ventet for Cooper som så 30 spillere ta turen inn i løpet av 2022/23-sesongen. På mesterlig vis limte han likevel sammen et lag som sikret seg en ny sesong på øverste nivå. Etter en godkjent sesongstart denne sesongen har det etter hvert gått tyngre, og nå er det slutt for den elskede treneren.

  Nuno Espirito Santo skal være på god vei til å bli deres nye trener. Han kommer fra mislykkede opphold i Tottenham og Saudi Arabia etter den store suksessen han opplevde med Wolverhampton.

  Les også: På lørdag får vi en historisk dommer på Craven Cottage

  En annen legende takket også av

  Sutton Manager Matt Gray fikk også sparken i Sutton United etter helgens braktap borte mot Stockport County. Laget som tapte 0-8 ligger sist i League Two og dermed var det slutt for manageren som ledet klubben til The Football League for første gang i historien i 2021. Etter overraskende gode sesonger i League Two har det i år gått særs tungt for klubben som styrer mot nedrykk. Gray har ledet klubben siden 2019.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen