More

  Nottingham Forest anker

  Everton ble før jul tildelt ti minuspoeng for Premier Leagues økonomiregler, før de etter anke fikk fire av de seks tilbake. Forrige uke var det så Nottingham Forest’ tur til å bli fratatt poeng. Rødtrøyene har bare vunnet én av sine siste ni kamper, og er – etter å ha blitt fratatt fire poeng – nå på nedrykksplass i Premier League.

  Nottingham Forest har imidlertid bestemt seg for å anke dommen. En uavhengig kommisjon fant ut at Forests tap i løpet av 2022-23 sesongen overskred grensen på £61 millioner med £34.5 millioner. Grensen for overforbruk i Premier League ligger på 105 millioner pund, mens Forest da i løpet av sine to sesonger i toppdivisjonen ble tillatt å gå 61 millioner pund i minus.

  Fredag kommer vår 150-siders norske SERIESTARTSPESIAL. Bestill nå, så får du 4 ukers abonnement for bare FEM KRONER! (bruk koden: FEMMER)

  Nottingham Forest’ kjøpefest

  At Forest ville rammes av samme dom som Everton har lenge stått klart, og usikkerheten var bare hvor mange poeng de ville bli trukket. Den tidligere europacupvinneren har siden opprykket til Premier League i 2022 hentet inn spinnville 42 spillere. Over 250 millioner pund skal ha blitt brukt under kjøpefesten siden det ble feiret Premier League-comeback på City Ground.

  Brennan Johnson, Nottingham Forest
  Brannsalg:: Nottingham Forest Solgte Brennan Johnson For Store Penger Til Spurs, Men For Sent Til Å Redde De Røde Tallene

  Opprinnelig skulle Forest fått en seks-poengs straff – tre poeng for det første bruddet og ytterligere tre poeng for størrelsen på bruddet – men på grunn av deres “tidlige tilståelse” og “samarbeidsvilje” ble det redusert til fire poeng. Likevel vil altså Forest anke dommen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen