More

  Northampton ble dagens vinner

  Tre av de fire lagene som kjemper om direkte opprykk fra League Two snublet.

  Leyton Orient er serieleder med stø kurs mot League One, men de hangler noe voldsomt. I dagens bortekamp mot nedrykkstruede Hartlepool tok de ledelsen ved Paul Smyth få minutter ut i andreomgang bare for å se at de for andre helg på rad gav fra seg ledelsen. For ni minutter før full tid kjempet Josh Umerah til seg ballen og sendte et innlegg inn i feltet. Der feilet Orient med klareringen og Connor Jennings kunne dermed styre inn en fortjent utligning i oppgjøret som endte 1-1.

  Stevenage lå på andreplass før dagens kamper, men i en kamp de styrte fra første til 102 minutt endte det med null poeng og 1-3 i sekken. Etter en målløs første time tok Salford ledelsen med et lurt frisparktrekk som gav bursdagsbarnet Stephen Mallan all verdens tid til å trille inn ledelsen fra 18 meters hold. Callum Hendry økte ledelsen med ti minutter igjen på klokken da han plutselig var alene med keeper. Stevenage reduserte ved Luke Norris i det klokken passerte 90 og hjemmefansen øynet håp om både et og tre poeng med tolv minutter tillagt tid. Men rett fra avspark ble Matt Smith stående mutters alene på 16 meter og innbytteren banket inn 3-1 med sitt første touch på ballen i oppgjøret. Spenningen ble drept og Salford tok tre viktige poeng med seg tilbake til Manchester.

  Carlisle tapte også sitt oppgjør borte mot Gillingham. I en sjansefattig kamp kom avgjørelsen seks minutter på overtid da ballen havnet i beina på Shaun Williams som fra kloss hold banket ballen opp i nettaket. Carlisle falt dermed ut av direkte opprykk og har et poeng opp til Stevenage på tredje og tre til Northampton på andreplass.

  For det var Northampton som kunne juble høyest i dag. De tok turen fra fjerde til andreplass etter sin 2-0 seier borte mot Doncaster. En glimrende start ble det da Mitchell Pinnock etter bare to minutter ordnet ledelse på corner. Kort tid etter hvilen var det toppscorer Sam Hoskins som sikret seieren med sin 2-0 scoring da han utnyttet en feil i de bakre rekker hos Doncaster. Han ble med sin 20 ligascoring for sesongen den første Northampton-spilleren til å score 20 i en og samme sesong siden Richard Hill i 1987. Andreplass og troen på opprykk lever for alvor igjen.

  Mer om runden kan du lese i Tipsbladet førstkommende tirsdag.

  Dagens resultater i League Two

  Barrow 2-1 Wimbledon
  Colchester 1-1 Tranmere
  Crawley 2-0 Rochdale
  Doncaster 0-2 Northampton
  Gillingham 1-0 Carlisle
  Grimsby 1-1 Walsall
  Hartlepool 1-1 Leyton Orient
  Mansfield 0-0 Sutton United
  Stevenage 1-3 Salford
  Swindon 0-1 Stockport

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen