More

  Norge – Montenegro: Forsiktig optimisme

  Stevan Jovetic og Montenegor blir ingen enkel nøtt, men skal Ståle Solbakkens utvalgte nå VM finnes det ingen alternativer til hjemmeseier på Ullevaal Stadion i kveld. Prestasjonen i Tyrkia var godkjent, og i kveld er det håp om ytterligere poeng.
  Alle norske forfall til tross, håpet om hjemmeseier er berettiget. 
  Et fullsatt Ullevaal gjør i alle fall muligheten større. 
  Norge – Montenegro
  Ullevaal Stadion
  Tirsdag kl. 20:45
  TV: TV 2
  Odds:
  H: 1,52
  U: 4,10
  B: 7,75
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Norges ferd mot Qatar-VM fortsetter i kveld når Montenegro ankommer Ullevaal. Norges nasjonalarena fylles for første gang opp etter koronapandemien, og det meldes om fulle tribuner til kveldens særdeles viktige kamp.
  Norge fikk med seg ett poeng fra heksegryta i Istanbul fredag kveld, men Ståle Solbakken kunne også fort ha jublet for tre poeng om Norge hadde omsatt sjansene sine, særlig på tampen. Men, det ene poenget sørger for at VM-håpet lever videre.
  Norge er inne i en god stim og er ubeseiret på de fire siste, med to seirer og to uavgjorte. Poengdelingene kom mot Norges antatt sterkeste motstandere, Nederland og Tyrkia.
  Kveldens motstander, Montenegro, ligger på fjerdeplass i kvalikgruppa, og har ingen grunner til å legge VM-håpet dødt.
  Gjestene ligger bare tre poeng bak Norge, og med seier på Ullevaal vil Montenegro være på samme poengsum som nordmennene. Det håper selvsagt Ståle Solbakken å unngå, men landslagssjefen er forberedt på en tøff kamp i kveld.
  – Det var fantastisk stemning her både mot Nederland og Gibraltar med 7000 og 10000 tilskuere på tribunen, så det gleder spillerne seg til og det gjør jeg også. Det blir helt sikkert en tøff kamp, og det kan bli en tålmodighetsprøve. Vi må være bra på å gjenvinne ballen og få høyt tempo i kampen. Da tror jeg sjansene kommer etter hvert, sier Solbakken overfor fotballforbundets hjemmesider.
  Veton Berisha er usikker til kveldens match etter å ha slitt med febersymptomer etter kampen mot Tyrkia.
  Vi er likevel forsiktige optimister og forsøker oss på H-en til 1,52 hos Coolbet!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen