More

  Nolberto Solano blir trener i Sverige

  Dagens overraskelse er uten tvil at den gamle Newcastle-helten Nolberto Solano blir trener i Sverige.

  Nolberto Solano blir trener i Sverige, sa du?

  Høyst overraskende og gledelig nyhet kom fra våre svenske venner i ettermiddag.

  Solano som sist var assistent i Peru blir ny hovedtrener i AFC Eskilstuna som spiller på nivå to i Sverige. Det melder blant andre Aftonbladet. Og etter at flere andre medier også meldte det samme kunne vi slå fast at Nolberto Solano blir trener i Sverige.

  Solano – som nå er blitt 48 år – har den senere tid vært assistenttrener for landslaget til Peru, men er mest kjent for sin karriere i Engelsk fotball fra 1998 til 2012. Han ankom Newcastle fra Boca Juniors og var en stjerne for geordiene før han gikk videre til Aston Villa i 2004. Etter en kort retur til Newcastle var han også innom både West Ham og Leicester før han trappet ned i Hull og Hartlepool. Han gjorde 49 mål og hadde 59 målgivende på 302 kamper i Premier League.

  Tøff jobb for Solano

  Nolberto Solano Blir Trener I Sverige
  Nolberto Solano Feirer Med Fredrik Ljungberg Og Mark Noble Fra Tiden I West Ham.

  Svenske AFC Eskilstuna ligger på 15 plass i Superettan, noe som gjorde at Jawad Al Jebouri måtte forlate klubben i starten av juni. Nå skal Solano lede laget ut sesongen i et håp om å løfte laget.

  -Jeg er fortsatt ung, har stort sett vært assistent, men nå er tiden inne for å prøve meg som hovedtrener og det som kan bli en god utvikling for meg som trener, sa Solano da han ble presentert i ettermiddag.

  Kanskje får Eskilstuna noen nye fans resten av sesongen.

  Les også: Luton forsterker

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen