More

  Newcastle – Brighton 4-1

  Newcastle kommer stadig nærmere Champions League.

  Newcastle tok imot Brighton til toppkamp på St. James’ Park torsdag kveld, og det var the Magpies som viste hvorfor de er så nære spill i Champions League til høsten.

  Premier League-treeren gikk nemlig ut av startblokkene i 100 mot Roberto de Zerbis mannskap, som hadde tatt ut langt fra sin beste ellever på Tyneside. Det skulle straffe seg. For Newcastle var klart best i åpningsminuttene, og det høye presset virket å ryste gjestene, som hadde tatt den lange turen opp til Newcastle fra helt sør i England.

  Og det var på dødballer Newcastle skulle gjøre det i 1. omgang. Deniz Undav var uheldig og headet ballen i eget nett på corner etter halvspilt førsteomgang, og rett før pause steg to meter høye Dan Burn til værs og headet inn komfortabel 2-0-ledelse til pause.

  Kontret Brighton i senk

  Brighton hev seg betraktelig etter hvilen, og skapte ny spenning i oppgjøret bare fem minutter ut i andreomgang. Deniz Undav ble spilt alene igjennom, og var sikkerheten selv foran Nick Pope, og reduserte til 2-1. The Seagulls tok mer og mer over og hadde ballen det beste av omgangen, uten å klare å sette Pope på de store prøvene.

  Callum Wilson Løp Inn 3-1 For Newcastle.
  Callum Wilson Løp Inn 3-1 For Newcastle.

  Og da bortelaget kastet alle mann i angrep i jakten på utligning, lot ikke Newcastle seg be to ganger. Callum Wilson og Bruno Guimarães inn 3- og 4-1 til hjemmelaget, til ellevill jubel for fansen på St. James’ Park. Dermed er skjærene bare tre poeng unna å sikre seg Champions League-billett neste sesong, og møter nedrykkstruede Leicester i neste kamp, som så uhyre svake ut i mandagens 0-3-tap mot Liverpool. Brighton blir værende på sjetteplass, ett poeng foran Tottenham på syvende.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen