More

  Leicester – Liverpool 0-3

  Atskillig sto på spill da det 21.00 i kveld ble tatt avspark på King Power Stadium i Leicester. Hjemmelaget trengte tre poeng for å gi seg selv muligheter til å overleve i Premier League, mens gjestene fra Merseyside var avhengig av full pott for å henge med i kampen om topp 4.

  Dette ble imidlertid aldri spennende. Liverpool var best fra start til mål, og etter en halvtime kom scoringene. Og det var tidligere så utskjelte Curtis Jones som to ganger i løpet av tre minutter satte to kremmerhus i nota bak Daniel Iversen i Foxes-buret.

  2.omgangens første 20 minutter ble av den tilreisende Liverpool-fansen stort sett brukt til høylytt sang om en skadet, men smilende, Roberto Firmino. I 71.minutt ble imidlertid Liverpool gitt frispark på 18-20 meters hold, og da var det tid for Trent Alexander-Arnolds storslegge. Ballen limte seg inn i Leicester-keeper Iversens venstre kryss. Mo Salah var for tredje gang på rad nest sist på ballen. Trent har vært sitt lags beste spiller helt siden han ble gitt spielführer-oppgaver på midtbanen, og han var det igjen i kveld.

  Syv strake for Liverpool

  Snaue ti minutter etter 3-0-scoringen fikk Salah muligheten alene mot Iversen, med all verdens tid til å sette ballen i nota. Egypteren bommet imidlertid på målet, samtidig som enda flere hjemmefans var på vei ut portene. Vel vitende om at de neste sesong med stor sannsynlighet må forberede seg på Championship-fotball på King Power Stadium.

  Liverpool har på sin side nå vunnet syv strake kamper, og håpet om topp 4 lever.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen