More

  Nederlands – USA – tips, analyse og odds

  Åttedelsinalene sparkes i gang lørdag ettermiddag på Khalifa Stadium, når Nederland og USA låser horn mot hverandre. Nederland er plassert som nummer 8 på FIFA-rankingen, mens USA ligger åtte plasser bak. Louis van Gaals mannskap tok imponerende syv poeng i gruppespillet, uten å overbevise. Tidvis ble man utspilt av både Ecuador og Senegal, men ankommer likevel åttedelsfinalen ubeseiret med 7-1 i målforskjell.

  USA kvalifiserte seg til sluttspillet med in 1-0-seier over Iran i den siste gruppespillkampen, der amerikanerne var klart det beste laget. Avsluttet gruppa ubeseiret med fem poeng, og har blant annet holdt England til 0-0. Nederlenderne blir favoritter her, men USA bør på ingen måte avskrives. Langt større sensasjoner har skjedd allerede i dette mesterskapet.

  Nederland vs USA Stats

  • The Netherlands have not lost the last 18 matches in a row
  • The Netherlands have scored in 30 of the last 31 matches
  • The Netherlands have won 4 of the last 5 matches without conceding a goal
  • In the last 5 Netherlands matches the sum of goals was under 2.5
  • The Netherlands have won 7 of the last 9 matches
  • In 19 of the last 21 USA matches the sum of goals was under 3.5
  • In the last 6 matches for the USA, the sum of goals was under 2.5
  • The USA have not lost 11 of the last 13 matches
  • In 3 of the last 4 matches for the USA, the sum of goals was under 1.5
  • The USA have not won 5 of the last 6 matches

  Netherlands vs USA Match predictions

  Nederland vs USA Preview

  Nederlands form

  Nederland har ikke tapt så langt i dette gruppespillet med 2-1-0 hittil. Nederlenderne har vunnet syv av de ti siste i alle turneringer, og er ubeseiret i denne rekken. De har scoret 20 mål på denne ubeseirede rekken, sluppet inn åtte mål og holdt buret rent fire ganger.

  USAs form

  USA har sett solide ut i dette mesterskapet og ubeseiret med 1-2-0 i det som var en nokså tøff gruppe for dem. 1-1 mot Wales ble fulgt opp med 0-0 mot England før de slo Iran 1-0. The Stars and Stripes har likevel vunnet bare tre av de ti siste, og spilt hele fem uavgjorte. De har scoret bare 11 mål på sine ti siste kamper i alle turneringer, men ikke sluppet inn flere enn seks. Nullen har blitt holdt seks ganger.

  Nederland vs USA – Lagoppstillinger

  Nederland vs USA – Tippetips

  Nederland har vunnet syv av de ti siste og er ubeseiret i denne rekken, mens amerikanerne har vunnet kun tre av sine siste ti. Fem av disse har imidlertid endt uavgjort. Vi tror dette fort kan gå til ekstraomganger.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i to av de fire siste oppgjørene mellom disse nasjonene. Totalt har det blitt scoret over 2,5 i fire av Nederlands ti siste kamper, mens over 2,5 har blitt scoret i kun to av USAs ti siste.

  Selv om begge lag har sluppet inn lite mål i det siste, tror vi likevel at begge lagene scorer i et tett og jevnt oppgjør. Se ikke bort fra at dette ender 1-1.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen