More

  Napoli – Juventus

  Napoli valgte i vinter å omdømme hjemmebanen sin til Stadio Diego Armando Maradona, men ellers er det lite som vitner om storhetstiden. Hele syv tap har det blitt i serien denne sesongen og man virker dermed å være avhengt i gullkampen. To baklengsmål før halvtimen var spilt borte mot Genoa lørdag kveld. Siden presset man voldsomt på, men ble stoppet av en strålende Mattia Perin mellom motstanderens stenger. Og når ikke målvakten sto i veien så gjorde stolpene jobben. Det var en særdeles lite fornøyd trener Gennaro Gattuso som møtte pressen etter kampen:
  – Alle tapene våre denne sesongen er kopier av hverandre. Våre to baklengsmål skapte vi egentlig selv, slik vi ofte gjør for tiden. Jeg har spilt fotball, jeg vet man kan gjøre feil, men vi har ikke tid til å rette dette på trening da vi spiller kamper hver tredje dag. Når man spiller seg ut bakfra må man være i rette posisjoner. Vi er i trøbbel når vi gjør slike basisfeil. Jeg er bekymret fordi tallene luver ikke. Dette er ikke første gang vi skaper masse sjanser uten å score og i stedet slipper inn mål. Dette har skjedd over lang tid nå.
  Det tette kampprogrammet hjelper også lite på en tropp som mangler flere sentrale spillere. Kalidou Koulibaly og Faouzi Ghoulam testet begge positivt for korona forrige uke. Kaptein Lorenzo Insigne ble spart i helgens oppgjør etter et tett kampprogram mens Victor Osimhen fortsatt trenger tid før han er i kampform. Dries Mertens har reist til Belgia for å få orden på ankelen sin. Fabian Ruiz er nå tilbake fra sin koronakarantene og ventes klar til ukens kamper.
  Ti seirer på elleve siste
  Juventus overbevist ingen i høst, men har nå funnet formen med seks seirer på de syv siste seriekampene. Forrige midtuke scoret Cristiano Ronaldo to ganger i 2-1-seieren borte mot Inter i cupen før samme mann ga laget ledelsen i 2-0-seieren hjemme mot Roma i serien lørdag. Det ble dermed en flott uke for portugiseren som fylte 36 år på fredag.  Mot Roma valgte trener Andrea Pirlo en defensiv tilnærming der man satset på kontringer og med ti seirer på elleve kamper i alle turneringer i 2021 er det nå på tide å friskmelde «den gamle dame». Direktør Fabio Paratici er ikke overrasket over at man nå har funnet formen:
  – Det som har skjedd er at treneren nå har fått mer tid sammen med spillerne. Hans ideer har blitt gjort kjent på trening, spillerne har blitt kjent med Andrea og Andrea med spillernes styrker og svakheter. Det bør ikke overraske noen at vi trengte litt tid denne sesongen før det begynte å flyte skikkelig. Vi fikk tross alt ikke noe skikkelig preseason og har hatt et voldsomt tett kampprogram.
  SPILLET:
  Vi gir Napoli 30 prosent sjanse for å vinne denne storkampen og 3,90 i hjemmeodds hos Unibet er dermed det klare valget. Samme selskap gir 3,60 i odds for U-en mens Coolbet har 2,07 på Juventus-seier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen