More

  Marokko vs Spania – Tippetips, analyse og odds

  Åttedelsfinalene nærmer seg slutten, og på denne delen av sluttspillets siste dag, er Marokko og Spania først ut til å gjøre opp om billett til kvartfinalen. Så langt har alle favorittene innfridd i sluttspillet, men Kroatia måtte som kjent ha straffesparkkonkurranse for å ta seg forbi Japan. Nå er Marokko det siste håpet for at kvartfinalene ikke skal bli tapetsert av nasjoner utelukkende fra Europa eller Sør-Amerika.

  Og Marokko leverte et strålende gruppespill, og i gruppe med Kroatia, Belgia og Canada, slapp de inn bare ett mål og tapte ikke én kamp. Hakim Ziyech har storspilt, og på høyrebacken har de en verdensstjerne i Achraf Hakimi. Marokko har mer enn nok kvaliteter å by dette spanske laget på problemer, selv om afrikanerne “bare” er ranket som nummer 22 i verden. Spania er nummer 7 på FIFA-rankingen.

  Marokko vs Spania Stats

  • Morocco have not lost 37 of the last 39 matches
  • In 16 of the last 18 Morocco matches the sum of goals was under 3.5
  • Morocco have won 6 of the last 8 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Morocco have won 6 of the last 8 matches
  • Morocco have won 6 of the last 8 matches and the sum of goals was under 3.5
  • Spain have scored in the last 24 matches in a row
  • Spain have not lost 12 of the last 14 matches
  • In 6 of the last 8 Spain matches the sum of goals was under 3.5
  • In 3 of the last 4 matches Spain played, both teams scored
  • In 3 of the last 4 Spain matches the sum of goals was over 2.5

  Marokko vs Spania – Vårt Tips

  Marokko vs Spania Preview

  Marokkos form

  Marokko gikk ubeseiret gjennom gruppespillet med 0-0, 2-0 og 2-1 mot Kroatia, Belgia og Canada – imponerende resultater. Afrikanerne har vunnet hele syv av sine ti siste i alle turneringer og tapt bare én. Marokko har scoret 17 mål på disse ti kampene, sluppet inn kun seks og holdt nullen seks ganger.

  Spanias form

  Spania åpnet VM forrykende med 7-0 mot Costa Rica, men så mye svakere ut mot Tyskland og Japan, som endte med 1-1 og 1-2 mot Japan. Til slutt avanserte La Roja med et nødskrik, og er i undertegnedes øyne langt fra så store favoritter som oddsen tilsier her. De har 5-3-2 på sine ti siste, og scoret hele 20 mål på disse. Ni har blitt sluppet inn, og buret har blitt holdt rent fire ganger.

  Marokko vs Spania – Lagoppstillinger

  Marokko vs Spania – Tippetips

  Marokko har vunnet formidable syv av siste ti, mens Spania til sammenligning har kun fem triumfer på like mange forsøk. Marokkanerne er faktisk ubeseiret på sine åtte siste, og selv om vi har U’en som utgangstipset, er det veldig god verdi på marokkansk triumf.

  Marokko og Spania har møttes én gang tidligere, og oppgjøret endte 2-2. Det har blitt scoret over 2,5 mål i fem av Marokkos ti siste kamper, og nøyaktig den samme statistikken finner vi hos Spania.

  Luis Enrique har uttalt at laget hans skal spille seg ut bakfra, koste hva det koste vil, og Marokko har mange spillere som behersker presspillet meget godt. Vi tror begge lag scorer her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen