More

  Marokko vs Kroatia – Preview, beste odds og tips


  Rampelyset tildeles omsider Marokko og Kroatia når de møtes for sin åpningsrunde i VM, og avspark tas onsdag formiddag. Begge lag er selvsagt på jakt etter sine første poeng i gruppespillet. Marokko starter sitt mesterskap som nummer 22 på FIFA-rankingen, mens Kroatia ligger på 12. plass.

  Som relativt store outsidere i denne gruppa, vil det være en nokså stor overraskelse om Marokko skulle finne på å ta seg ut av denne gruppa, som har tøffe oppgaver foran seg i samtlige tre gruppespillkamper. Kroatia derimot, er en av outsiderne til å nå langt i dette mesterskapet, og for dem bør avansement til åttedelsfinalen være nærmest en formalitet.

  Marokko vs Kroatia Stats

  • Morocco have not lost 33 of the last 35 matches
  • Morocco have scored in 19 of the last 21 matches
  • In 12 of the last 14 Morocco matches the sum of goals was under 3.5
  • In the last 3 Morocco matches the sum of goals was under 2.5
  • Morocco have won 3 of the last 4 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Croatia have not lost 17 of the last 19 matches
  • Croatia have scored in 17 of the last 19 matches
  • In 9 of the last 10 Croatia matches the sum of goals was under 3.5
  • Croatia have won the last 5 matches in a row
  • Croatia have won 4 of the last 5 matches while scoring less than 2.5 goals

  Marokko vs Kroatia – Vårt Tips

  Marokko vs Kroatia Preview

  Marokkos form

  Marokko så bra ut i kampene før mesterskapet, hvilket de gikk ubeseiret i sine tre siste. Først slo de Chile imponerende 2-0, før de spilte 0-0 mot Paraguay. Den siste matchen før VM endte med 3-0-seier mot Georgia. Marokko har vunnet seks av sine siste ti i alle turneringer, og to av dem endte med uavgjort. På disse kampene scoret de 17 mål, slapp inn ni og holdt nullen fire ganger.

  Kroatias form

  Kroatia er i strålende form og har vunnet alle sine tre siste kamper. De slo Danmark 2-1 og dernest ble Østerrike slått 2-1. I oppkjøringskampen inn mot VM vant de 1-0 mot Saudi-Arabia, som i går slo Argentina 2-1. Kroatene har vunnet syv av sine siste ti, og to av disse endte uavgjort. De scorer imidlertid ikke all verden, og har scoret kun 1,3 mål i snitt på de siste ti kampene sine. De har bare sluppet inn åtte mål på disse ti kampene, som gir et snitt på 0,8 mål per kamp. Nullen har blitt holdt fire ganger.

  Turneringsoverblikk

  Marokko har lite å tape som nokså stor outsider i denne gruppa. Dette er deres første match i dette mesterskapet, og kommer til å stille med plenty med kampvilje. Kroatia står med andre ord overfor en tøff test her. Det kommer til å bli jevnt denne onsdagsformiddagen, tror vi.

  Morocco vs Croatia Lineups

  Marokko vs Kroatia – tippetips

  Marokko har altså vunnet seks av sine siste ti, mens to av disse endte uavgjort. Kroatia har vunnet syv av sine siste ti på fremmed gress og spilt to uavgjort. Marokko har tapt ingen av sine fem siste kamper, men det er verdt å legge merke til at Kroatia har spilt totalt åtte bortekamper på rad uten tap.

  Over 2.5 goals came out six times in the previous ten matches across all tournaments for Morocco, who scored an average of 1.7 goals along the way. Over 2.5 goals happened in four of the last ten outings for Croatia, who managed to score 1.3 times in those matches. Morocco kept a clean sheet in one World Cup matches on the spin.

  Marokko har scoret først i åtte av sine ti siste hjemmekamper, selv om denne selvsagt spilles på nøytral grunn. Kroatia har ikke vært stort dårligere, og scoret først i syv av sine siste ti. Hvis man tar med både hjemme- og bortekamper, har Marokko scoret først i fem av sine siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen