More

  Molde-spiller på vei til Strømsgodset

  Eirik Ulland Andersen skal etter sigende være på vei til Strømsgodset.

  I alle fall om en skal tro lokalavisa Drammens Tidende. Strømsgodset sitter inne på en god bunke pengesedler, etter at de solgte Tobias Gulliksen til Bodø/Glimt for godt over 20 millioner kroner.

  Les mer fra Tipsbladet

  Da trengs det erstatter, og valget virker å ha falt på Moldes Eirik Ulland Andersen. Midtbanespilleren har vært enormt uheldig med skader de siste sesongene, og har følgelig slitt med å spille seg inn på Moldes relativt godt besatte midtbane.

  På Vei Til Strømsgodset
  Eirik Ulland Andersen Har Fått Lite Spilletid I Molde De Siste Årene – Mye På Grunn Av Skader.

  Nå er 30-åringen trolig på vei til Strømsgodset for andre gang i karrieren. Ulland Andersen gikk fra Godset til nettopp Molde, og satte umiddelbart spor etter seg i rosenes by. Siden har skader satt en stopper for Molde-karrieren, men en retur til Marienlyst virker nært forestående ifølge lokalavisa. TV2 mener også å hevde at en overgang står på trappene.

  Strømsgodset har levert en blandet sesong så langt, i det som er trener Jørgen Isnes sin første sesong i Eliteserien. Drammenserne ligger på tiendeplass på tabellen, og har tapt alle sine tre siste kamper. Lørdag kveld venter viktig bunnoppgjør hjemme mot Vålerenga. Ulland Andersen er på vei til Strømsgodset, men blir ikke klar til lørdagens batalje.

  I dag, fredag, slapp vi vår mektige 160-siders spesial, der vi serverer deg alt du trenger å vite og enda litt til om sesongstarten i Championship, League One og League Two. Bli abonnent i dag, og sikre deg denne utgaven, samt neste helgs enda større utgave som byr på sesongstart i Premier League, La Liga og Ligue 1!

  Eirik Ulland Andersen har briljert i Drammen tidligere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen