More

  HJK kontret finnene til himmels – Molde skuffet

  Molde skuffet stort i det første oppgjøret i Helsinki.

  Molde viste forsvinnende lite av hvorfor de er store favoritter over to kamper mot HJK Helsinki, og klarte ikke på noen måte å forsvare vårt oddstips, da Molde skuffet og tapte 0-1 i det første oppgjøret i 2. kvalifiseringsrunde til Champions League i kveld.

  Molde hadde det meste av ballen i store deler av oppgjøret, men det var altså HJK Helsinki som trakk det lengste strået. Avgjørelsen falt etter drøyt halvspilt førsteomgang. Topi Keskinen ble spilt gjennom av Atomu, og satt opp i løpsduell mot Benjamin Tiedemann Hansen. Det finske hurtigtoget hadde ingen problemer med å fosse forbi Molde-stopperen, og 20-åringen var iskald alene med Jackob Karlstrøm.

  Tilbake fra skade

  HJK gikk til pause med ledelse, men Molde skrudde opp et par hakk etter hvilen. Finnene ble satt under konstant press gjennom hele omgangen, men laget fra rosenes by klarte likevel ikke å skape altfor mange eller store muligheter. Erling Moe kastet innpå det han hadde av nøkkelpersonell på benken. Magnus Wolff Eikrem gjorde etterlengtet retur fra skade, og han fikk også selskap av Veton Berisha fra innbytterbenken.

  Molde Skuffet
  Magnus Wolff Eikrem Var Tilbake Fra Skade I Kveld.

  Det var også Wolff Eikrem som satte opp Moldes store sjanse til å få med seg noe fra kampen. Playmakeren fant Markus Kaasa inne i 16-meteren, men Jesse Ost fikk hanskene på lærkula. Stort mer skapte ikke gjestene, og Molde skuffet dermed stort i Helsinki, og har virkelig press på seg før returen på Røkke-løkka neste onsdag.

  Skrell i Litauen

  Men, Moldes sjokktap i Finland var ikke den eneste skrellen denne tirsdagskvelden. I Litauen, også det i Champions Leagues 2. kvalrunde, holdt nemlig Zalgiris selveste Galatasaray til 2-2 i Vilnius. De tok sågar ledelsen etter 48 minutter ved Mathias Oyewusi, men gjestene slo tilbake, og to raske scoringer, sørget for tyrkisk ettmålsledelse.

  Den stod seg helt til det andre overtidsminuttet. Da dukket hjemmelagets Donatas Kazlaukas opp, og sørget for et høyst uventet 2-2-resultat. Dermed lever håpet også for Zalgiris, som blant annet Bodø/Glimt har stiftet bekjentskap med de siste årene. Også det returoppgjøret finner sted neste onsdag. Molde skuffet, men var ikke alene om det denne tirsdagskvelden.

  Molde Skuffet
  Galatasaray, Wilfried Zahas Nye Klubb, Skuffet Også.

  HJK Helsinki – Molde 1-0

  • 1-0 Topi Keskinen 25′

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen