More

  Stabæk – Molde 0-1: Molde kontrollerte inn tre poeng

  Stabæk hadde lite å stille opp med da Molde kontrollerte inn tre viktige poeng.

  Det var en ikke altfor begivenhetsrik affære på Nadderud i kveld, i det som var en historisk aften i Bærum mellom Stabæk og Molde: Dette var nemlig aller siste kamp på Stabæks hjemmebane med naturgress som underlag. I morgen rives gresset opp, og flunkende nytt kunstgress skal legges i stedet.

  Sjansefattig 1. omgang

  Stabæk sjokket Molde i det omvendte oppgjøret i vår, og vant 3-2 på Aker Stadion, men et lignende fyrverkeri ble vi aldri servert på Nadderud lørdag kveld. Molde var det beste laget i førsteomgangen, selv om begge lagene kom seg til brukbare, men ikke altfor målfarlige sjanser.

  Molde Kontrollerte
  Lars Bohinen Måtte Konstatere Nok Et Stabæk-Tap.

  Grødem og Krogstad kom til brukbare muligheter for hvert sitt lag, uten at det ble uttelling. At det stod 0-0 til pause, var det ingenting å si på, og begge lags trenere uttrykte overfor TV2 i pausepraten misnøye over egne lags prestasjoner.

  Molde kontrollerte

  Etter hvilen tok Molde enda mer over, og et drøyt kvarter ut i andreomgang, skulle det løsne for gjestene. Eric Kitolano ble lagt soleklart i bakken av en Stabæk-forsvarer, og Veton Berisha var mannen som fikk ansvaret med å sende gjestene i ledelsen. Molde-spissen gjorde ingen feil, og satte kontrollert inn 1-0 til de for kvelden hvitkledde fra rosenes by.

  Molde Kontrollerte
  Veton Berisha Ble Matchvinner I Bærum.

  Molde fortsatte å dominere det meste spillet etter ledermålet, men, som i førsteomgang, ble det ikke de helt store sjansene av det. Kan hende lå onsdagens Champions League-retur i bakhodet på spillerne, og det var også et omrokert Molde-mannskap som ble sendt på Nadderud-matta av Erling Moe til kampstart.

  Molde kontrollerte dermed inn tre kjærkomne poeng, og klatret opp til en foreløpig andreplass på tabellen, før søndagens runde. Etter Sandefjords høydramatiske seier over Vålerenga tidligere i dag, nærmet Stabæk seg ytterligere bunnstriden, og Lars Bohinens mannskap er nå uten seier i åtte strake seriekamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen