More

  Molde får besøk av Xabi Alonso og Bayer Leverkusen

  ..mens Bodø/Glimt ønsker Hugo Vetlesen velkommen tilbake til Aspmyra.

  Det er duket for en spektakulær europeisk aften, sett med norske øyne. På Aker Stadion tar Molde imot Xabi Alonsos høytflyvende Bayer Leverkusen i Europa League, mens Hugo Vetlesen gjør følelsesladd retur til Aspmyra, når Bodø/Glimt og Club Brügge skal gjøre opp om poengene i Conference League.

  LES OGSÅ: Klopp vil ha omkamp

  Håper på kunstgress-fordel

  Molde skal selvsagt få det steintøft mot Bayer Leverkusen. Die Werkself var under streken da Xabi Alonso tok over klubben forrige sesong, og har nærmest på rekordtid forvandlet laget som nå spiller Tysklands vakreste fotball. Kan hende er de også rustet til å kjempe om Bundesliga-tittelen denne sesongen, og har tatt mål av seg om å komme langt i Europa League. Leverkusen feide Häcken av banen med 4-0 i den første gruppespillkampen, mens Molde tapte 0-1 mot Qarabag. Tyskerne blir selvsagt store favoritter i rosenes by i kveld, men Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem håper dekket på Aker Stadion vil gi dem en liten fordel.

  – Det kommer til å bli en voldsom test for oss å møte et av de beste lagene i Europa nå. Vi har ingenting å tape. Det er ikke mange som har likt å spille på dette kunstgresset, i hvert fall ikke av de europeiske lagene, sier Eikrem ifølge NTB.

  Xabi Alonso
  Molde Får Det Tøft Mot Høytflyvende Bayere Leverkusen.

  Xabi Alonso og Bayer Leverkusen har fått en flying start på Bundesliga-sesongen, og topper tabellen med 16 av 18 mulige poeng etter de seks første rundene. Molde fikk også en perfekt generalprøve i helgen, da de smadret gullkandidat Viking hele 4-0. Om de er i stand til å tukte for øyeblikket Tysklands beste lag, gjenstår dog å se. Norsk Tipping virker i alle fall ikke å ha nevneverdig troa.

  Odds Molde – Bayer Leverkusen

  • H 6,70
  • U 5,10
  • B 1,38

  Vetlesen tilbake i Bodø

  Og mens Molde forbereder seg på å ta imot høytflyvende tyskere, dukes det for “norsk” duell på Aspmyra, der Bodø/Glimt møter Club Brügge i Conference League. For Hugo Vetlesen ble som kjent solgt fra Glimt til nettopp Brügge tidligere i sommer, og det skulle altså ikke gå mange månedene før midtbaneprofilen vender tilbake til Aspmyra, dog i helt andre klubbfarger enn da han forlot byen i nord.

  Også Philip Zinckernagel får et gjensyn med klubben han forlot for snart tre år siden. En som imidlertid ikke blir med til norsk jord, er Antonio Nusa. Det norske stjerneskuddet sliter med en liten skade, og Ronny Deila ønsker ikke risikere ham mot Bodø/Glimt, men 18-åringen er likevel tatt ut i Ståle Solbakkens landslagstropp.

  Xabi Alonso
  Hugo Vetlesen Vender Tilbake Til Aspmyra.

  Bodø/Glimt startet gruppespillet i Conference League med 0-0 mot Lugano for tre uker siden, og nå venter sannsynligvis enda tøffere motstand i form av Club Brügge. Belgierne ligger på fjerdeplass i hjemlig liga, og tar man med deres første gruppespillkamp, mot Besiktas, har alle deres fire siste kamper bemerkelsesverdig endt 1-1. Bodø/Glimt varmet opp til kveldens batalje med 2-0-triumf hjemme mot Strømsgodset sist helg.

  Odds Bodø/Glimt – Club Brügge

  • H 2,55
  • U 3,60
  • B 2,50

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen