More

  Klopp vil ha omkamp

  VIL HA OMKAMP: Jürgen Klopp mener omkamp mot Tottenham er eneste riktige løsning etter lørdagens VAR-skandale.

  Hvis man er fotballinteressert, må man omtrent ha bodd under en stein for ikke å ha fått med seg lørdagens VAR-skandale mellom Tottenham og Liverpool i Premier League. Luis Díaz var minst en halvmeter onside da han sendte gjestene i føringen, men på banen ble det flagget for offside. Det hadde ikke gjengen i VAR-rommet fått med seg, og etter en rask tilbakemelding; “Check complete”, var spillet i gang igjen. Uten at Liverpool fikk målet godkjent.

  Omkamp
  Jürgen Klopp Raste Om Mangt Og Meget I Lørdagens Skandalekamp Mot Tottenham.

  Gårsdagens offentliggjorte lydopptak av dialogen mellom dommerteamet, avslørte at det gikk altfor raskt i svingene. Liverpool ble snytt for et soleklart mål, og Tottenham vant til slutt 2-1 etter et selvmål av Joël Matip, seks minutter på overtid.

  LES OGSÅ: Luton 1 – 2 Burnley

  Tror ikke på omkamp

  I dag, onsdag, stilte Jürgen Klopp til pressekonferanse i forbindelse med Europa League-oppgjøret mot Uniont St. Gilloise i morgen kveld, men pressen var selvfølgelig langt mer interessert i hva LFC-bossen hadde å si om lydopptakene fra VAR-rommet. Og Klopp sviktet ikke de fremmøtte journalistene. Langt derifra.

  – Jeg syns det eneste utfallet bør være at det blir omkamp. Det kommer imidlertid sannsynligvis ikke til å skje. Det ville i så fall være enestående, jeg kan ikke huske det har skjedd før. Lydopptakene endrer ikke min oppfatning i det hele tatt. Det er en soleklar tabbe, og jeg synes det bør finnes løsninger for slikt. Jeg er vant til vanskelige og gale avgjørelser, men dette er på et helt annet nivå, så derfor mener jeg omkamp er eneste riktige løsning, sier Klopp på presserommet i Liverpool.

  Siste ord er trolig langt fra sagt om denne saken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen