More

  Minuttene som kan redde en hel sesong

  Hartlepool var på vei mot sitt første tap under deres ny manager, men så kom fem magiske minutter.

  Etter at Crawley hadde plukket ni poeng på sine seks siste kamper var Hartlepool på nedrykksplass og med en skummel lang vei opp til trygg grunn. I helgens hjemmekamp mot Swindon så det ut som om rekken på fire strake uavgjort skulle stoppe da klokken tikket mot 88 minutter. For Swindons tok tidlig ledelsen ved Rushian Hepburn-Murphy og denne holdt seg til tross for svære sjanser for hjemmelaget. I det 88 minutt skulle Hartlepool få betalt for sjanser og spill da Connor Jennings banket inn utligningen. De 5000 som hadde møtt opp på Victoria Park gikk nå fra tanker om nedrykk til håp om tre poeng og overlevelse. Og fire minutter på overtid kom det euforiske øyeblikket alle i en nedrykksstrid lever for. Innbytter Oliver Finney hadde bare vært på banen i seks små minutter da hans prosjektil fra 30 meter fant nettmaskene. Elleville scener og med Crawley sitt stortap mot Mansfield er det nå bare to poeng opp til trygg grunn. Og 22 april venter hjemmekamp mot nettopp Crawley.

  Rochdale vant overraskende 1-0 borte mot Wimbledon og kortet sin luke opp til trygg plass ned til åtte poeng. Det er ikke over, men det ser fortsatt veldig vanskelig ut. Colchester på sin side klarte bare 0-0 hjemme mot Newport i en trist affære. Dermed er de med sine tre poeng ned til Hartlepool fortsatt langt fra trygge.

  Opprykket sikret?

  Et nervøst Leyton Orient skulle ut i toppkamp mot Carlisle som før helgens serierunde lå rett utenfor direkte opprykk. I en sjansefattig kamp kom avgjørelsen med 18 minutter igjen på klokken da gjestenes Jon Mellish var uheldig som styrte avslutningen til Ruel Sotiriou i eget nett. Forsvarsspilleren var nær å sørge for utligning, men det endte 1-0 og Leyton Orient tok tre viktige poeng med sin 14 strake hjemmeseier uten tap. Med det er luken ned til play off elleve poeng, og med en kamp til gode kan de snart feire opprykk til League One.

  I den andre toppkampen mellom nummer to og tre på tabellen endte det 1-1. Northampton tok ledelsen hjemme på Sixfields Stadium da Louis Appéré nok en gang kom på scoringslisten. Stevenage reddet poenget kvarteret før slutt og helten ble Louis Appéré. Med fire og to poeng ned til Carlisle kan det fort holde til opprykk for disse to lagene også.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen