More

  Milton Keynes mistet tålmodigheten

  Graham Alexander var en slagen mann da Milton Keynes gav fra seg 2-0 på overtid i helgen. I dag var det slutt.

  Milton Keynes melder på sin hjemmeside at manager Graham Alexander har fått sparken i League Two-klubben. I deres korte uttalelse takker de manager Alexander og hans assistent Chris Lucketti for jobben de har gjort siden de tok over i sommer.

  Milton Keynes rykket ned fra League One forrige sesong, bare tolv måneder etter at de spilte kvalifisering til Championship. I løpet av fjorårssesongen sparket de to managere. Denne sesongen holdt første manager i knappe tre måneder.

  Frustrerende rekke for Milton Keynes

  Etter en sterk sesongstart med blant annet 5-3 borte mot Wrexham i premieren, har det gått svært så tungt for klubben de siste månedene. Siden forrige seier hjemme mot Doncaster den 28 august har klubben nå gått åtte strake ligakamper uten seier der fire av disse har endt med tap.

  Etter 2-0 ledelse nesten gjennom hele kampen lørdag, var det en meget frustrert manager som møtte pressen etter deres to baklengsmål på overtiden hjemme mot Barrow.

  Nå må 52-åringen ut på jakt etter ny jobb bare 141 dager etter at han ble ansatt i Milton Keynes, og bare en knapp måned etter at han vant prisen for månedens manager i League Two for de fire seirene i august. Den tidligere manageren for blant andre Fleetwood, Salford og Motherwell har kanskje forspilt sine sjanser på en liten stund.

  For Milton Keynes er det bortekamp mot Accrington Stanley som venter neste helg. En tøff kamp uavhengig om ny manager er på plass eller ikke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen