More

  Midtukekupongen 29. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi var nære det helt store på midtukekupongen forrige uke. Der lanserte vi Lincoln City og Colchester som sikre, som var krysset på henholdsvis 19 og 18 prosent. HU-garderingen satt i Polen – Latvia mens vi advarte mot å stole på Frankrike og Barnsley. Dessverre røk vår siste sikre i Wales hjemme mot Tyrkia og vi måtte nøye oss med elleve rette. Den ga 9 855 kroner og ingen hadde tolveren.

  Midtukekupongen innledes med seks Champions League-kamper. Vi synes Arsenal har fått altfor mye spill på seg hjemme mot Lens og satser på at det kommer en overraskelse i den kampen. Midtukens halvgardering er plassert i Braga – Union Berlin mens vi forsøker et frekt sikkertips på Benfica hjemme mot allerede sluttspillklare Inter.

  De seks siste kampene er alle hentet fra Championship-runden. Der spiller vi sikker Blackburn og Leeds hjemme mot henholdsvis Birmingham og Swansea mens vi helgarderer kamp ni mellom Sheffield Wed og Leicester i håp om en overraskelse.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bayern München og Arsenal er de store folkefavorittene. Real Sociedad, Leeds, Leicester, Sunderland og Ipswich Town har også mange tilhengere.

  Innleveringsfristen onsdag er satt til 20.40. Fem Championship-kamper sparkes i gang 20.45. Deretter venter alle Champions League-kampene samt Ipswich Town – Millwall som har avspark klokken 21.00.  

  Midtukekupongen 29. november

  De sikre

  5. Benfica – Inter    H

  7. Blackburn – Birmingham          H

  8. Leeds – Swansea           H

  Midtukekupongen 29. November S82 Arnor Sigardsson Blackburn Midtukekupongen 29. November
  Midtukekupongen 29. November 2

  Den halve

  3. Braga – Union Berlin       HB

  De overspilte

  2. Arsenal – Lens    H

  9. Sheffield Wed – Leicester        B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen