More

  Midtukekupongen 21. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Østerrike innfridde av sikre forrige midtukekupong og det hjalp dermed lite at vi advarte mot å stole på både Bosnia-Hercegovina og Polen.

  Midtukekupongen denne uken spilles allerede tirsdag. Vi åpner med tre kamper fra EM-kvalifiseringen der vi synes Frankrike er gjort til altfor stor favoritt borte mot Hellas. Samtidig tar vi sjansen på å spille sikker Wales hjemme mot Tyrkia.

  Tre privatlandskamper følger og de bør som vanlig dekkes godt opp. Vi nøyer oss imidlertid med en HU-gardering i Polen – Latvia i kamp fem.

  Hengekamp i League One følger i kamp syv og der gir vi Lincoln City tillit som sikker borte mot Leyton Orient. Dette er en skikkelig sjanse å ta, men B-en er foreløpig krysset på kun 19 prosent og det må selvfølgelig utnyttes.

  De fem siste kampene er alle hentet fra EFL Trophy. Også her har vi funnet en spennende sikkerkandidat. Colchester mot Peterborough er i våre øyne helt åpent, men folkerekken viser 15-18-67. Vi kan dermed ikke gjøre annet enn å lansere vertene som en fantastisk sikkervariant. Bradford City – Barnsley i kampen over helgarderes på alle forslag.

  Folkerekken pr. mandag kveld viser at Frankrike, Polen og Irland er de store folkefavorittene. Tyskland og Peterborough har også mange tilhengere.

  Innleveringsfristen tirsdag er satt til 19.55 og fire kamper sparkes i gang 20.00. Deretter venter to engelske cupkamper 20.30 før alle landskampene har avspark 20.45.

  Midtukekupongen 21. november

  De sikre

  2. Wales – Tyrkia    H

  7. Leyton Orient – Lincoln City      B

  12. Colchester – Peterborough    H

  Midtukekupongen 21. November
  Midtukekupongen 21. November 2

  Den halve

  5. Polen – Latvia     HU

  De overspilte

  1. Hellas – Frankrike          B

  11. Bradford City – Barnsley        B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen