More

  Middlesbrough knuste Sunderland sine 10

  Det ble tett og ampert mellom rivalene Sunderland og Middlesbrough på Stadium Of Light, men en pratesalig Dan Neil ødela for hjemmelaget.

  Sunderland 0-4 Middlesbrough

  En førsteomgang preget av mange dueller og to gode lag som fosset i angrep ved hver anledning. Patrick Roberts trodde han hadde gjort det utrolige da han gikk på et sololøp fra egen banehalvdel, men en fantastisk benparade av Seny Dieng i Boro-buret hindret ledelse for Sunderland. Middlesbrough har spilt på seg selvtillit de siste ukene og det viste de også de første 45 med farlige muligheter fra både Isaiah Jones og Sam Greenwood.

  Tre minutter på overtid skulle derimot kampen endre karakter. Dan Neil stod allerede med et gult kort da han pratet på seg nok et gult kort i samtale med dagens dommer. Hva som ble sagt vites ikke, men nok til at marsjordre ble gitt var det.

  Les også: Birmingham best i derbyet mot WBA fredag kveld.

  Middlesbrough avgjorde på få minutter

  Isaiah Jones Scoret 3-0 Målet For Middlesbrough Borte Mot Sunderland
  Isaiah Jones jubler for 3-0 på Stadium Of Light

  Gjestene over overlegne mot Sunderland sine ti mann. Og etter femten minutter av andreomgang satt scoringen. Dael Fry fant Greenwood som banket inn 1-0 til Middlesbrough og den tidligere Sunderland-spilleren feiret med måte mot sin gamle klubb. Bare to minutter senere var kampen avgjort. Jones fant Matt Crooks som enkelt satte 2-0 til full jubel fra sin manager Michael Carrick.

  En av de store spillerne for Boro den seneste tiden er Jones. Vingbacken ble spilt gjennom etter 72 minutter og var iskald da han fintet ut både forsvar og keeper. I det klokken bikket 90 minutter kunne finske Marcus Forss legge på til 4-0 på åpen kasse.

  Med dagens 4-0 seier står Middlesbrough nå med fire strake seiere, og med sine 14 poeng nærmer de seg topp seks. Tålmodigheten som ble vist ved den svake sesongstarten ser ut til å lønne seg.

  Resten av runden fortsetter utover ettermiddagen og morgendagen. Alt om den kan du lese her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen