More

  Michael Appleton sparket

  Elleve måneder ble det for Michael Appleton. Etter bare en seier på deres elleve siste kamper kom bekreftelsen på at Blackpool har sparket 47-åringen.

  Også assistentmanageren David Kerslake avslutter samarbeidet med Blackpool som ligger nest sist på Championship-tabellen. Etter en varierende høst så det for noen øyeblikk ut som om noe var på gang med både seiere over Watford og den forrykende 4-2 seieren over rival Preston tidligere i høst. Men en forferdelig periode med bare en vinst på elleve kamper fikk alarmklokkene til å ringe. 0-2 tapet mot Watford i helgen ble dermed hans siste kamp for klubben.

  Appleton holdt i 215 dager denne gangen. Det var lengre enn hans første opphold i klubben. Han tok nemlig over som manager i 2012/13-sesongen men forlot klubben til fordel for Blackburn etter bare 65 dager. Den gang hadde han bare vunnet to av 13 oppgjør.

  Med det som utgangspunkt var det ikke gledesscener som møtte han da han erstattet Neil Critchley da han reiste til Aston Villa i sommer. En tøff kamp med å overvinne fansen har stadig blitt vanskeligere i trå med den sportslige nedturen utover høsten og vinteren.

  Med avgangen til Blackpool har 14 av 24 klubber skiftet manager til nå denne sesongen. Appleton blir den ellevte som får sparken sesongen 2022/23 på nest øverste nivå.

  Nå starter jakten på ny manager. Trolig er ny manage rikke på plass før deres meget viktige bunnoppgjør hjemme mot Huddersfield Town på lørdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen