More

  League Two: Mansfield og Wrexham seiret i toppkampene

  Mansfield tok tre råsterke poeng mot ligalederne i League Two, og i Wrexham dukket en gammel helt opp med hattrick i deres toppkamp

  Stockport County troner fortsatt på toppen av League One etter årets første kamp, men 0-2 hjemme mot ligatoer Mansfield var en strek i regningen for Dave Challinor sitt mannskap. Hjemmelaget var ikke imponert over den tøffe tonen Mansfield kom til kamp med, og førsteomgang ble preget av stygge skader på blant annet Ethan Pye, men bare få minutter ut i andreomgang stanget George Maris gjestene i føringen.

  Stockport forsøkte seg, men det skadeskutte laget kom aldri nær nok og på overtid økte Mansfield til 2-0 og tok dermed en råsterk borteseier. De er nå bare to poeng bak Stockport County og har to kamper til gode. Trolig har vi ny ligaleder i League Two snart.

  Wrexham sikret seier med tre mål på overtid

  Barrow sjokkerte i dagens andre toppkamp med Kian Spence sin scoring før minuttet var gått fremfor et rekordstort publikum på Racecourse Ground. Men hjemmelaget utnyttet de 15 tillagte minuttene som kom i førsteomgang. I løpet av fem minutter hadde Steven Fletcher med to og Paul Mullin snudd kampen fra 0-1 til 3-1.

  I andreomgang slet Barrow med å hente seg tilbake i kampen, og mye av kampen ble ødelagt av David Worrall sin stygge hodeskade, men heldigvis melder klubben at det går bra med spilleren. Steven Fletcher var derimot ikke ferdig, og scoret sitt tredje for dagen med denne utsøkte headingen for Wrexham som er a-poeng med Mansfield og bare to poeng bak ligalederne de også. Viktigst av alt var luken ned til Barrow på fjerde.

  Overraskende storseiere

  Milton Keynes hadde akkurat klatret seg opp på play off og var storfavoritter mot tunggående Doncaster på bortebane, men hjemmelaget startet det nye året ved å sjokkere. Luke Molyneux og Joe Ironside gav hjemmelaget en kanonstart med scoringer før 15 minutter var spilt, og like før pause la også ringreven Tommy Rowe på til 3-0 som også ble sluttresultatet. En etterlengtet opptur for Donny.

  Overraskende var det også at Grimsby skulle tape 1-6 hjemme mot Walsall i ettermiddag. Danny Rose gav faktisk hjemmelaget ledelsen etter halvtimen, men Walsall hadde snudd oppgjøret før hvilen. I andreomgang flagret målene bak Grimsby-målvakt Harvey Cartwright og for gjestene ble det 6-1 og nå bare tre poeng unna play off.

  Tre spill – rett inn

  I dagens preview anbefalte vi hjemmeseiere til Accrington og Crawley hjemme mot Salford og Swindon til henholdsvis 1,77 og 2,15. Det endte med 3-0 og 3-1 seiere og penger i kassen. Vår luring i dag var Tranmere sitt hjemmemøte med Notts County som også viste seg å gå inn. Gjestene snudde 0-1 til 2-1 med blant annet en ny scoring fra toppscoreren i League Two, Macaulay Langstaff, men Tranmere seiret med til slutt 4-2. Connor Jennings scoret to av målene som sikret at oddsen på 2,80 gikk inn.

  Kampene i League Two første nyttårsdag, og tabell

  • Accrington 3-0 Salford City
  • Colchester 0-1 Gillingham
  • Crawley 3-1 Swindon
  • Crewe 1-0 Bradford
  • Doncaster 3-0 Milton Keynes 
  • Forest Green 1-1 AFC Wimbledon
  • Grimsby 1-6 Walsall
  • Morecambe 2-2 Harrogate Town
  • Stockport County 0-2 Mansfield
  • Sutton United 1-1 Newport
  • Tranmere 4-2 Notts County
  • Wrexham 4-1 Barrow

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen