More

  Marseille vs Tottenham – Tippetips, analyse og odds

  Fokuset er på Marseille og Tottenham når de møtes på Stade Orange Velodrome, for en spennende kamp denne kommende tirsdagen. Det er en av 16 kamper i den avsluttende runden av Champions League gruppespillet hvor alle de siste brikkene faller på plass.

  Med Marseille med 6 som nummer 4 og Tottenham med 8 som nummer 1 når vi går inn i siste runde i gruppespillet. Etter å ha tatt 6 poeng fra deres fem første kamper, har Marseille mål om avansement fra gruppa, men det krever seier i siste runde. Etter å ha tatt 6 poeng fra de fem første Champions League kampene, sikter Tottenham med mål om å komme videre fra gruppespillet. De er ikke helt der ennå, og de trenger ett poeng for å være sikre.

  I forkant av deres kommende Champions League møte, Tottenham har et godt snitt på 1.8 mål per kamp i deres siste 10 kamper. De har scoret 18 mål, mens de har sluppet inn 14 mål. Det utgjør et gjennomsnitt på 1.4 per kamp, der de holdt motstanderne fra å score 3 ganger.

  Marseille vs Tottenham – Statistikk

  • Marseille har sluppet inn i 11 av de siste 12 hjemme kampene
  • Marseille har sluppet inn i 9 av de siste 11 kampene
  • Marseille har tapt de siste 3 kampene på rad
  • Marseille har skåret i 7 av de siste 9 hjemme kampene
  • I 3 av de siste 4 hjemme kampene Marseille spilte, scoret begge lagene
  • Tottenham har ikke seier 5 av de siste 6 borte kampene
  • Tottenham har skåret i 7 av de siste 9 kampene
  • Tottenham har ikke seier de siste 3 kampene på rad
  • Tottenham har ikke tapt 5 av de siste 7 kampene
  • Tottenham har sluppet inn i de siste 3 kampene på rad

  Marseille vs Tottenham – Våre spådommer

  Marseille vs Tottenham – Kampanalyse

  Marseille har bare lagt til et enkelt poeng på kontoen deres i de tre siste kampene, hvor de tapte 0-1 og 2-1 mot Lens og Eintracht. De klarte i hvert fall en 2-2 uavgjort med Strasbourg. Marseilleklarte å vinne to av sine siste seks hjemmekamper i Champions League. I de resterende fire spilte de uavgjort 0 ganger og tapte 4, mens de scoret 7 og slapp inn 10 mål.

  Tottenham form

  I de siste tre kampene har Tottenham tapt 1-2 mot Newcastle, spilt uavgjort 1-1 mot Sporting CP og vunnet 2-3 mot Bournemouth. Tottenham kan vise til kun én seier på sine seks siste bortekamper i ligaen, der de også spilte uavgjort 2 ganger og led 3 tap. De slapp inn 10 mål og scoret selv 7.

  Marseille vs Tottenham – Innbyrdes oppgjør

  I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Tottenham med seg de tre poengene i en 2-0 kamp, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende på tirsdag. Marseille går inn i deres kommende kamp mot Tottenham med en 0% seiersrate i de siste møtene. Dette gir dem en 0-0-1 rekord i de siste møtene med sin neste motstander. En rekord det er verdt å huske på før du tar et valg for din neste akkumulator, avhengig av strategien din når det kommer til oddsen.

  Marseille vs Tottenham – Lagnyheter

  Marseille har bare en utilgjengelig spiller når de møterTottenham på Stade Orange Velodrome.

  Marseille må klare seg uten Eric Bailly denne kommende tirsdagen mot Tottenham, da han sliter med en skade.

  Tottenham har en nesten full tropp til rådighet på tirsdag, ettersom bare to spillere ser ut til å bli tvunget til å være på sidelinjen.

  Tottenham må klare seg ute Richarlison & Dejan Kulusevski, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Stade Orange Velodrome.

  Marseille vs Tottenham – Lagoppstillinger

  Marseille vs Tottenham – Tippetips

  Marseille tok tre poeng i 5 i deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort 1 ganger og led 4 nederlag i denne perioden. Tottenham sikrer seg 4 seire i deres siste 10 bortekamper, hvor det også ble uavgjort 3 ganger, samt 3 nederlag. Tottenham bør ha en god sjanse for å score denne kommende tirsdagen, da Marseille kun har klart 1 clean sheets i deres seneste 10 hjemmekamper. Gjestene holdt buret rent 3 ganger i deres seneste 10 bortekamper.

  Over 2.5 mål ga gevinst i 5 av Marseille’s foregående 10 oppgjør på tvers av alle turneringer. De scoret i gjennomsnitt 1.4 mål i disse kampene. Det var gevinst på over 2.5 mål i 5 av gjestenes foregående 10 kamper på tvers av alle turneringer. I gjennomsnitt skåret de 1.8 mål i disse kampene.

  I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Spurs med seg de tre poengene i en 2-0 kamp, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende denne kommende tirsdagen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen